Lediga jobb Novasis Mitt AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Novasis Mitt AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Personlig assistent

Ansök    Nov 15    Novasis Mitt AB    Personlig assistent
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/Fremia personliga assistenter. Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kille på 17 år. Han är en livfull och glad person som är född med sin funktionsnedsättning. Personen i fråga har ett begränsat tal använder bland annat tecken för att kommunicera. Du som söker tjäns... Visa mer
Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/Fremia personliga assistenter.
Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kille på 17 år. Han är en livfull och glad person som är född med sin funktionsnedsättning. Personen i fråga har ett begränsat tal använder bland annat tecken för att kommunicera.
Du som söker tjänsten ska vara en aktiv och positiv person som gärna har flera bollar i luften men även kan varva ner och ta det lugnt. Att du är kapabel att följa fasta rutiner, empatisk med stor förståelse och anpassningsförmåga för individens behov. Viktigt är att du kan arbeta längre pass då passen är förlagda till 14.30-08.30 arbetstid är ena veckan förlagd söndag eftermiddag-fredag morgon, varierande schemaläggning och behov av antal arbetspass per vecka samt vid lov. Vid lov förekommer assistans dygnets alla timmar. Natten är vaken. Du assisterar personen vid olika moment som hygien och på och avklädning samt matning och matlagning. Städ och andra hushållssysslor ingår i arbetet.
Vi söker dig som kan börja omgående.
Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra medarbetare vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail. Visa mindre