Lediga jobb som Budbilsförare i Fagersta

Se lediga jobb som Budbilsförare i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Bergslagens Mattleasing söker en chaufför

Om företaget Vi är experter på entrémattor, logomattor & skrapmattor & hyr ut entrémattor med tvätt och bytesservice. Företaget finns i Riddarhyttan och har kunder från Mora i norr till Linköping i söder. Vi på Bergslagens Mattleasing AB arbetar aktivt för att minimera & förebygga vår miljöpåverkan. I tvätteriet används det endast tvättmedel som är svanenmärkt. Vi har ett av nordens modernaste tvätterier där allt från dosering av tvättmedel till vattenförb... Visa mer
Om företaget
Vi är experter på entrémattor, logomattor & skrapmattor & hyr ut entrémattor med tvätt och bytesservice. Företaget finns i Riddarhyttan och har kunder från Mora i norr till Linköping i söder. Vi på Bergslagens Mattleasing AB arbetar aktivt för att minimera & förebygga vår miljöpåverkan. I tvätteriet används det endast tvättmedel som är svanenmärkt. Vi har ett av nordens modernaste tvätterier där allt från dosering av tvättmedel till vattenförbrukning styrs av ett datoriserat system, detta gör att vi aldrig använder mer resurser än det som faktiskt behövs. Många av våra mattor är tillverkade av återvunnet material som bland annat plockas från havet.

Dina arbetsuppgifter
Du har Riddarhyttan som startpunkt och dagarna kommer spenderas ute på vägarna till kunder där du kommer lämna och hämta mattor. Arbetet är stundtals tungt och lyft av tyngre mattor förekommer. Arbetstiderna är dagtid men övertid kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att ge god service och alltid kommer bemöta kunderna med ett leende! Vi ser gärna att du besitter egenskaper som initiativtagande, stresstålig och noggrann i arbetsuppgifterna som du tar dig an. Arbetet utförs ensamt och därför är det viktigt att du självgående och ansvarstagande. För att trivas i rollen bör du vara i god fysisk form och inte ha några problem med tyngre lyft. Vi ser gärna att du haft B-körkort ett par år och erfarenhet av större fordon ser vi som meriterande.

Ansökan
Bergslagens Mattleasing samarbetar med Clockwork i den här rekryteringen. Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar kan ske innan slutdatum så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se, dock senast 2021-04.13. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Lindberg på 073-351 27 74 eller [email protected] Visa mindre