Lediga jobb som Naturbruk i Fagersta

Se lediga jobb som Naturbruk i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Västanfors Västervåla församling söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Västanfors Västervåla församling söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå, juridisk byrå, vårdcentral och hotell. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med arbetsuppgifter som t.ex plantering, grä... Visa mer
Västanfors Västervåla församling söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare
Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå, juridisk byrå, vårdcentral och hotell. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med arbetsuppgifter som t.ex plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete.
Vi söker er som är positiva och engagerade. Ni har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Ni är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav
B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsterna är på heltid från 2024-05-02 t om 2024-10-31.
Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist, tel 073-558 3451 eller epost: [email protected]
Ansökan skickas senast den 28/3 via epost till [email protected]
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors
Vi undanber oss all rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Västanfors Västervåla församling söker säsongsanställd kyrkogårdsarbetare

Västanfors Västervåla församling söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt p... Visa mer
Västanfors Västervåla församling söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare
Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav
Du måste ha B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsten är på heltid fram till och med 2023 10 31. Tillträde snarast.
Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist, tel 073-558 3451 epost: [email protected]
Ansökan skickas senast den 31/5 via epost till [email protected]
Rekrytering sker fortlöpande.
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors
Vi undanber oss all rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/vaktmästare

Ansök    Apr 5    Klivet AB    Trädgårdsarbetare
I Klivet Service arbetar ett tiotal medarbetare med regelbunden städning hos privatpersoner och företag, samt även med flyttstädning, flyttservice och trädgårdsskötsel. Våra kunder med olika behov finns främst i Norra Västmanland. Rätt person på rätt uppdrag är viktigt för oss och med rätt kompetens, flexibilitet och nytänkande löser vi våra kunders behov. Vi söker nu dig som under sommarhalvåret 2024 kan och vill hålla våra kunders trädgårdar fina. Arbete... Visa mer
I Klivet Service arbetar ett tiotal medarbetare med regelbunden städning hos privatpersoner och företag, samt även med flyttstädning, flyttservice och trädgårdsskötsel. Våra kunder med olika behov finns främst i Norra Västmanland. Rätt person på rätt uppdrag är viktigt för oss och med rätt kompetens, flexibilitet och nytänkande löser vi våra kunders behov.
Vi söker nu dig som under sommarhalvåret 2024 kan och vill hålla våra kunders trädgårdar fina. Arbetet innebär främst gräsklippning och trimning med våra maskiner. Därutöver ingår i arbetet att kunna rensa och sköta blomland samt att klippa häckar. Annat trädgårdsarbete som rensning av grusgångar och grävning av land förekommer.
Vissa vaktmästaruppgifter kan också förekomma.
Vi ser att du har någon erfarenhet av trädgårdsskötsel och pratar bra svenska. Då kan du kommunicera med våra kunder och avgöra vad som ska utföras hos respektive kund.
Tjänstgöringsgraden för denna tjänst är cirka 50% som kan uttökas om du är flexibel och kan arbeta inom flera av Klivet service verksamhetsområden.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Arbetsmarknadsenheten

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare. Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - ... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.


Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.
Om arbetsplatsen – det här är vi!
Fagersta kommun söker nu en medarbetare till Arbetsmarknadsenheten.

Du kommer att få arbeta med individer som står långt ifrån arbetsmarknaden och som har stort individuellt behov av vägledning mot arbetsmarknaden. Vi söker dig med ett stort intresse för människor som lever i en förändringsprocess och som ser möjligheter hos varje individ och vara deras vägledning framåt!Ditt uppdrag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stärka, utveckla och motivera medarbetarna till ett arbete på den öppna arbetsmarknaden. Tillsammans med övrig personal leder och utvecklar du verksamheten. Vi vill nu förstärka vårt arbetslag med ytterligare en arbetsledare och tanken är att du ska kunna täcka upp och förstärka i arbetslaget i stort. Idag består av arbetslaget av sex arbetsledare. Arbetet innebär praktiskt arbete, administrativt arbete, dokumentation och samverkan med uppdragsgivare, kunder med flera.Dina kvalifikationer och meriter
Vi söker dig som innehar någon form av pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
B-körkort är ett krav.

Du är datakunnig i Officepaket. Erfarenhet av kvalitets- och/eller miljöarbete enligt ISO 9001 och 14001 är meriterande.

Du har stor social kompetens. Du har också arbetat med något praktiskt yrke som till exempel hantverkare, fastighetsskötare i någon form. De flesta arbetsuppgifterna för de medarbetare du ska arbetsleda är praktiska. Du har erfarenhet av att leda grupper och handleda vuxna.

Vi söker dig med följande personliga egenskaper:

Initiativtagande
Självgående
Stabil
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Muntlig kommunikation
Serviceinriktad
Tydlig
Omdöme
Strukturerad
Kreativ
Problemlösande analysförmåga
Mål och resultatorienterad
Pedagogisk insikt
Helhetssyn

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Västanfors Västervåla församling söker en kyrkogårdsarbetare

Västanfors Västervåla församling söker en kyrkogårdsarbetare Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Sammanlagt har koncernen ett 100-tal anställda. Vi söker en mångsidig person till en tjänst som är vidare än en traditionell tjänst på kyrkogården. Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du är flexibel i ditt ... Visa mer
Västanfors Västervåla församling söker en kyrkogårdsarbetare
Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Sammanlagt har koncernen ett 100-tal anställda.
Vi söker en mångsidig person till en tjänst som är vidare än en traditionell tjänst på kyrkogården.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
I tjänsten ingår arbetsuppgifter som:
- anläggningsarbete, grönyteskötsel, tjänstgöring i krematoriet, kremationstransporter mm.
- även tjänstgöring i Kyrkans Begravningsbyrå förekommer.
I tjänsten ingår snö-beredskap var tredje vecka på morgnar och helger under vinterhalvåret
Tjänstgöringsgrad: heltid.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning; varefter tjänsten är en tillsvidareanställning.
Körkort: B-körkort fordras. Förarbevis lastmaskin och/eller grävmaskin är önskvärt.
Tillträde: Snarast, rekrytering sker fortlöpande.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till via epost till:
[email protected].
Märk mejlet med "kyrkogårdsarbetare"
Upplysningar om tjänsten lämnas av
Benny Arnqvist, kyrkogårdschef, tel 0223-434 51
eller Jonas Högberg, fastighetsansvarig, tel 0223-434 25
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors
Vi undanber oss rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Västanfors Västervåla församling söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Västanfors Västervåla församling söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övri... Visa mer
Västanfors Västervåla församling söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare
Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav
Du måste ha B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsten är på heltid 2023 05 02 – 2023 10 31.
Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist, tel 073-558 3451 epost: [email protected]
Ansökan skickas senast den 27/3 via epost till
[email protected]
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors
Vi undanber oss all rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare för Gata och Park till NVK

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansv... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.

Läs gärna mer om oss på www.nvk.fagersta.se

Brinner du för ledarskap och har ett stort intresse för att utveckla våra offentliga miljöer såsom grönytor, gator och parker? I så fall har vi den perfekta utmaningen då vi nu söker efter vår nya Arbetsledare - vill du bli en del av vår framtid och allt spännande som händer? Då ska du läsa hela annonsen!
 
OM TJÄNSTEN
Som vår nya Arbetsledare på NVK kommer du bli en viktig medspelare och få det övergripande ansvaret att arbetsleda våra förekommande arbeten inom gatu/parkavdelningen i både Fagersta och Norbergs Kommuner.
 
Huvudinriktningen är mot drift och underhåll för kommunernas gator, VA, parker och lekplatser. Typiska servicearbeten som planeras och förbereds kan vara lekplatsförnyelser, beläggningsarbeten, gatubelysning, planteringar, gräsklippning, lövsopning, vårsopning, snöröjning, julpyntning mm. 
 
Tjänsten är varierande och spännande vilket innebär att du kommer vara ansvarig och involverad inom flera olika arbetsområden:
 

• Samordning med andra inom och utanför avdelningen är en naturlig del av uppdraget
• Arbeta tillsammans med alla funktioner inom förbundet och i nära samarbete med enhetschefen
• Tydligt ansvar att tillsammans med olika funktioner planera och genomföra ställda uppdrag samt kvalitetssäkra utförandet
• Du kommer att ha verksamhetsansvar, arbetsmiljöansvar och personalansvar
• I tjänsten ansvarar du också för ekonomin på avdelningen avseende inköp och fakturahantering, underlag för debitering, budgetarbete samt ekonomiuppföljning
I rollen ingår även att vara beställare gentemot entreprenörer. Du kommer ha driftansvar för avdelningens fordon och maskiner samt fördelningen av dessa. Här erbjuds en perfekt mix av både teamarbete och självständigt arbete så ditt engagemang och din energi kommer att bidra till vår grupps fortsatta utveckling. 
 
Verksamheten står inför flera spännande utmaningar och förnyelse med fokus på kvalitet och utveckling där du som erfaren arbetsledare kommer att ha en central roll. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av vår framtid!
 
DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och strävar alltid efter att skapa ett bra teamarbete. Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du ser helheter och är en snabb problemlösare. 
 
Du har relevant utbildning/erfarenhet inom verksamhetsområdet och/eller har dokumenterad utbildning inom Gata/Park. Vi önskar även att du har en relevanta erfarenheter som ledare och en bra grund att stå på i rollen som arbetsledare. Du har god vana att hantera personalfrågor, administration, dokumentation samt ekonomi. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av offentlig sektor.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
VI ERBJUDER DIG
En arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare. Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt med att främja en god arbetsmiljö och därmed skapa förutsättningar för en långsiktig och hållbar hälsa. 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Arbetsledare Arbetsmarknadsenheten

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare. Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - ... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.


Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till simhall, gym och utomhusbad.
Om arbetsplatsen – det här är vi!
Fagersta kommun söker nu en medarbetare till Arbetsmarknadsenheten.

Du kommer att få arbeta med individer som står långt ifrån arbetsmarknaden och som har stort individuellt behov av vägledning mot arbetsmarknaden. Vi söker dig med ett stort intresse för människor som lever i en förändringsprocess och som ser möjligheter hos varje individ och vara deras vägledning framåt!Ditt uppdrag
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stärka, utveckla och motivera medarbetarna till ett arbete på den öppna arbetsmarknaden. Tillsammans med övrig personal leder och utvecklar du verksamheten. Vi vill nu förstärka vårt arbetslag med ytterligare en arbetsledare och tanken är att du ska kunna täcka upp och förstärka i arbetslaget i stort. Idag består av arbetslaget av sex arbetsledare. Arbetet innebär praktiskt arbete, administrativt arbete, dokumentation och samverkan med uppdragsgivare, kunder med flera.Dina kvalifikationer och meriter
Vi söker dig som innehar någon form av pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
B-körkort är ett krav.

Du är datakunnig i Officepaket. Erfarenhet av kvalitets- och/eller miljöarbete enligt ISO 9001 och 14001 är meriterande.

Du har stor social kompetens. Du har också arbetat med något praktiskt yrke som till exempel hantverkare, fastighetsskötare i någon form. De flesta arbetsuppgifterna för de medarbetare du ska arbetsleda är praktiska. Du har erfarenhet av att leda grupper och handleda vuxna.

Vi söker dig med följande personliga egenskaper:

Initiativtagande
Självgående
Stabil
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Muntlig kommunikation
Serviceinriktad
Tydlig
Omdöme
Strukturerad
Kreativ
Problemlösande analysförmåga
Mål och resultatorienterad
Pedagogisk insikt
Helhetssyn

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker tre säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Västanfors Västervåla församling söker tre säsongsanställda kyrkogårdsarbetare Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker tre säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övri... Visa mer
Västanfors Västervåla församling söker tre säsongsanställda kyrkogårdsarbetare
Västanfors Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker tre säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrig grönyteskötsel.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav
Du måste ha B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsten är på heltid 2022 05 02-2022 10 31. Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist tel 0223-434 51, epost: [email protected]
Ansökan skickas senast den 4/4 via epost till [email protected]
Läs mer om församlingens arbete på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors. Visa mindre

Sommarjobba på NVK

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansv... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.seARBETSUPPGIFTER
Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund NVK- söker nu 24 stycken gymnasieungdomar för feriearbete inom gatuavdelningen, fastighetsavdelningen samt Va-enheten.

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under tre veckor
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Arbetsuppgifter:
Enklare jobb såsom skötsel av rabatter, hålla snyggt på kommunala ytor, målning med mera.
Arbetet på va-enheten består av att rensa ogräs i bassänger som filtrerar vattnet.

Arbetsperioder hos gatu- och fastighetsavdelningen:
Period 1: vecka 25-27
Period 2: vecka 28-30
Period 3: vecka 31-33

Arbetsperiod hos va-enheten:
Period: vecka 30-32

Om du söker den här perioden måste du själv kunna ta dig ut till och hem från arbetsplatsen som är Vattentäkten i Viksberg.

Arbetstider:
MåndagTorsdag: 06:3016:00
Fredag: 06:3013:00

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
[email protected]

Välkommen med Din ansökan.
Vänligen prioritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand samt om du har körkort.

Viktigt att skriva med är Din e-postadress då information från oss skickas till Dig via mail.


KVALIFIKATIONER
Se ovan Visa mindre

Säsongsarbetare

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansv... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.seARBETSUPPGIFTER
NVK söker nu 8 stycken ansvarsfulla och drivna säsongsarbetare som kan börja jobba i April/Maj, 4 st inom gatuavdelningen i Fagersta och 1 st Norberg samt 2 inom fastighetsavdelningen i Norberg och 1 i Fagersta.
Tjänsten som säsongsarbetare utgör ca 6 månader.

De huvudsakliga arbetsuppgifter består av bl.a.:

• Gräsklippning
• Skötsel av planteringar och lekplatser
• Renhållning av kommunens grönområden och gator
• Yttre fastighetsskötsel
• Allmän skötsel och underhåll

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter.

Vill Du veta mera om tjänsterna är Du välkommen att ringa.

KVALIFIKATIONER
Körkort B är ett skallkrav för tjänsten.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel /underhållsarbete.

Du som person är strukturerad och målmedveten. Du tycker om att samarbeta och jobba tillsammans med andra och tycker även om att lösa problem som uppstår. Visa mindre

Västanfors Västervåla församling söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare

Västanförs Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda. Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete. Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibel... Visa mer
Västanförs Västervåla församling har både traditionell kyrklig verksamhet, konferensverksamhet och friskola. I bolagsform drivs också behandlingshem, begravningsbyrå och juridisk byrå. Koncernen har ett 100-tal anställda.
Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsarbetare som kommer att jobba ute på våra kyrkogårdar med bland annat plantering, gräsklippning, ogräsrensning och övrigt parkarbete.
Vi söker dig som är positiv och engagerad. Du har ett flexibelt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ.
Krav: Du måste ha B-körkort. I arbetet ingår resor mellan våra kyrkogårdar.
Tjänsten är på heltid 2021 05 03 - 2021 10 31. Månadslön.
Frågor om tjänsten besvaras av kyrkogårdschef Benny Arnqvist, tel 0223-434 51. epost:[email protected]
Ansökan skickas senast den 26/3 via epost till [email protected]
Läs mer om församlingens verksamhet på hemsidan www.svenskakyrkan.se/vastanfors Visa mindre

skogsarbetare

Bergslagens Skogstjänst AB startade 2014, efter att i 9 år arbetat under namnet Fagersta Skogsvård HB.    Bergslagens Skogstjänst AB bildades främst för att företaget expanderade både organisatoriskt som geografiskt. Idag är vi 15 anställda där all personal har lång erfarenhet och utbildning inom just området skogsvård.  Vi är specialiserade mot manuellt arbete i skog vilket inkluderar arbete med röjsåg, motorsåg, plantering samt svedjebränning .   V... Visa mer
Bergslagens Skogstjänst AB startade 2014, efter att i 9 år arbetat under namnet Fagersta Skogsvård HB. 
 
Bergslagens Skogstjänst AB bildades främst för att företaget expanderade både organisatoriskt som geografiskt.


Idag är vi 15 anställda där all personal har lång erfarenhet och utbildning inom just området skogsvård. 


Vi är specialiserade mot manuellt arbete i skog vilket inkluderar arbete med röjsåg, motorsåg, plantering samt svedjebränning .
 


Vår riktar oss såväl till större skogsbolag som till privata kunder och så klart allt där i mellan. Visa mindre