Lediga jobb som Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård i Fagersta

Se lediga jobb som Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Trädgårdsarbetare/vaktmästare

Ansök    Apr 5    Klivet AB    Trädgårdsarbetare
I Klivet Service arbetar ett tiotal medarbetare med regelbunden städning hos privatpersoner och företag, samt även med flyttstädning, flyttservice och trädgårdsskötsel. Våra kunder med olika behov finns främst i Norra Västmanland. Rätt person på rätt uppdrag är viktigt för oss och med rätt kompetens, flexibilitet och nytänkande löser vi våra kunders behov. Vi söker nu dig som under sommarhalvåret 2024 kan och vill hålla våra kunders trädgårdar fina. Arbete... Visa mer
I Klivet Service arbetar ett tiotal medarbetare med regelbunden städning hos privatpersoner och företag, samt även med flyttstädning, flyttservice och trädgårdsskötsel. Våra kunder med olika behov finns främst i Norra Västmanland. Rätt person på rätt uppdrag är viktigt för oss och med rätt kompetens, flexibilitet och nytänkande löser vi våra kunders behov.
Vi söker nu dig som under sommarhalvåret 2024 kan och vill hålla våra kunders trädgårdar fina. Arbetet innebär främst gräsklippning och trimning med våra maskiner. Därutöver ingår i arbetet att kunna rensa och sköta blomland samt att klippa häckar. Annat trädgårdsarbete som rensning av grusgångar och grävning av land förekommer.
Vissa vaktmästaruppgifter kan också förekomma.
Vi ser att du har någon erfarenhet av trädgårdsskötsel och pratar bra svenska. Då kan du kommunicera med våra kunder och avgöra vad som ska utföras hos respektive kund.
Tjänstgöringsgraden för denna tjänst är cirka 50% som kan uttökas om du är flexibel och kan arbeta inom flera av Klivet service verksamhetsområden.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarjobba på NVK

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansv... Visa mer
Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.seARBETSUPPGIFTER
Är du gymnasieungdom och önskar arbete i sommar?

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund NVK- söker nu 24 stycken gymnasieungdomar för feriearbete inom gatuavdelningen, fastighetsavdelningen samt Va-enheten.

För att få söka feriearbete krävs det att Du uppfyller följande fyra kriterier:
- Att Du går på gymnasiet
- Att Du är folkbokförd i Fagersta Kommun
- Att Du har ferie mellan årskurs 1 och 2 eller mellan 2 och 3
- Att du skriver ett personligt brev i ansökan

Uppfyller Du dessa kriterier är Du välkommen att söka feriearbete under tre veckor
Vid flera sökande än antal platser kommer lottdragning att ske.

Arbetsuppgifter:
Enklare jobb såsom skötsel av rabatter, hålla snyggt på kommunala ytor, målning med mera.
Arbetet på va-enheten består av att rensa ogräs i bassänger som filtrerar vattnet.

Arbetsperioder hos gatu- och fastighetsavdelningen:
Period 1: vecka 25-27
Period 2: vecka 28-30
Period 3: vecka 31-33

Arbetsperiod hos va-enheten:
Period: vecka 30-32

Om du söker den här perioden måste du själv kunna ta dig ut till och hem från arbetsplatsen som är Vattentäkten i Viksberg.

Arbetstider:
MåndagTorsdag: 06:3016:00
Fredag: 06:3013:00

Vill Du veta mer? Frågor besvaras via mejl, e-post:
[email protected]

Välkommen med Din ansökan.
Vänligen prioritera var Du önskar arbeta i första och respektive andra hand samt om du har körkort.

Viktigt att skriva med är Din e-postadress då information från oss skickas till Dig via mail.


KVALIFIKATIONER
Se ovan Visa mindre