Lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Fagersta

Se lediga jobb som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta

Som medicinsk sekreterare är du välkommen till en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet och god gemenskap. Tillsammans skapar vi vård av hög kvalitet och arbetar med patienten i fokus. Vill Du bli en i vårt team? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av receptionsarbete, där man även har hand om kassafunktionen. Som medicinsk sekrete... Visa mer
Som medicinsk sekreterare är du välkommen till en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet och god gemenskap. Tillsammans skapar vi vård av hög kvalitet och arbetar med patienten i fokus. Vill Du bli en i vårt team?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av receptionsarbete, där man även har hand om kassafunktionen.
Som medicinsk sekreterare har du ansvar för väntelistor, telefonkontakt med patienter/vårdgrannar och posthantering. Du kommer också att vara sekreterare på konferenser samt arbeta med journalskrivning i journalsystemet Cosmic.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård, bosatta i Fagerstas, Norbergs och Skinnskattebergs kommuner.

På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt administrativ personal, totalt nästan 20 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Vi är en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens.


Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är ett grundkrav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som finns beskrivet ovan. Erfarenhet av psykiatrisk verksamhet är önskvärt. Ett stort plus är telefon-, kassa- och receptionsvana.

Vi ser gärna att du har en personlig mognad, har förmågan att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera i både tal och skrift. Du som person är empatisk, initiativtagande och serviceinriktad, och tycker om att hjälpa andra och är bra på att samarbeta med människor inom olika yrkeskategorier. Du är en duktig administratör som har förmågan att på ett strukturerat och noggrant vis planera och genomföra dina uppgifter i rätt tid och med god kvalitet som resultat.


Anställningsvillkor

Vikariat, 75 % tom juni 2021.
Placeringen är i Fagersta


Välkommen med din ansökan senast 31 december 2021.Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre