Lediga jobb Lindgårdsskolan & Förskolan Linden i Fagersta

Se alla lediga jobb från Lindgårdsskolan & Förskolan Linden i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Lindgårdsskolan söker en elevassistent 85%

Lindgårdsskolan i Fagersta söker en elevassistent 85% 1 plats. Lindgårdsskolan är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling. På skolan finns även fritidshemmet Lindbacken. För mer information om skolans och fritidshemmets verksamhet är du välkommen att besöka hemsidan www.lindgardsskolan.se        Vi söker Dig som är utbildad barnskötare där du följer en elev på mellanstadiet under skoldagen. Vi ser att du har förmågan att skapa förtroendef... Visa mer
Lindgårdsskolan i Fagersta söker en elevassistent 85%
1 plats.
Lindgårdsskolan är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling. På skolan finns även fritidshemmet Lindbacken. För mer information om skolans och fritidshemmets verksamhet är du välkommen att besöka hemsidan www.lindgardsskolan.se       
Vi söker Dig som är utbildad barnskötare där du följer en elev på mellanstadiet under skoldagen. Vi ser att du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med barn och vårdnadshavare, är positiv och engagerad, är lösningsfokuserad, självständig och ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.
 
Tjänsten är fr o m den 16 mars - 12 juni 2020
Sysselsättningsgrad: 85%
Tillträde: 2020-03-16 eller enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön
Sista ansökningsdag: 1 mars. Rekrytering sker fortlöpande.
Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar.
 
Kontaktperson: Anna-Lena Karlström, biträdande rektor tel 0223-434 49
 
Ansökan: skickas till [email protected]          
Hemsida: www.lindgardsskolan.se                
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Förskolan Linden söker en rektor

Förskolan Linden söker en rektor Förskolan Linden är en friförskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Linden består av fyra avdelningar med 76 barn och ett 15-tal pedagoger. Förskolan har flera gånger tilldelats utmärkelsen skola för hållbar utveckling, vilket är ett arbete som genomsyrar hela verksamheten. Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av rekto... Visa mer
Förskolan Linden söker en rektor
Förskolan Linden är en friförskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Linden består av fyra avdelningar med 76 barn och ett 15-tal pedagoger. Förskolan har flera gånger tilldelats utmärkelsen skola för hållbar utveckling, vilket är ett arbete som genomsyrar hela verksamheten.
Det finns en betydelsefull och väl uppbyggd koppling mellan församling och förskola, där du i egenskap av rektor utgör en viktig länk. Utöver ansvar för förskolans verksamhet innehåller tjänsten ett övergripande ansvar för församlingens öppna barnverksamhet som öppen förskola, barngrupper och barnkörer samt familjecentral.
Som rektor ansvarar du för verksamhet, utveckling, kommunikation, personal, arbetsmiljö och budget. Har du även ett varmt och relationsbyggande bemötande, är positiv och lösningsorienterad samt har ett strukturerat arbetssätt skulle du kunna vara helt rätt i rollen som vår rektor.
Nuvarande rektor för Lindgårdsskolan kommer inom kort att tillträda som skolchef och blir då din chef. Du kommer att ingå i ett team inom ledning för förskola- och skola. 


Vi söker dig som
har förtroende för dina medarbetare och skapar utrymme att bidra med idéer under din ledning. För att passa i rollen krävs att du har god förmåga att få fram budskap på ett tydligt, empatiskt och lyhört sätt. Du ser även betydelsen av kompetensutveckling och pedagogisk handledning för pedagogernas och verksamhetens utveckling.
Du har en pedagogisk högskoleutbildning samt erfarenhet av en ledande roll inom utbildningsområdet. Har du en rektorsutbildning ses även det som meriterande.


Tillträde: 1 april, eller enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner: Karin Norgren, nuvarande rektor för förskolan
tel 0223-434 87, epost: [email protected]
Jennie Svedberg, tillträdande skolchef
tel 0223-434 44, epost: [email protected]
Facklig kontaktperson: Maria Liljeqvist, Lärarförbundet, tel 0223-43486
epost: [email protected]
 
Ansökan: Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk senast den 24 februari. Rekrytering sker fortlöpande. Skicka din ansökan till: [email protected]


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lindgårdsskolan söker en lärare år 1-3

Lindgårdsskolan söker en lärare i år 1- 3 på heltid Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Lindgårdsskolan är en liten skola med ca 200 elever, varav ca 140 elever i år F-6. Vi söker Dig som är legitimerad lärare med utbildning i läs- och skrivutveckling. Vi ser att du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att skapa goda relationer och ser möjlighe... Visa mer
Lindgårdsskolan söker en lärare i år 1- 3 på heltid


Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Lindgårdsskolan är en liten skola med ca 200 elever, varav ca 140 elever i år F-6.
Vi söker Dig som är legitimerad lärare med utbildning i läs- och skrivutveckling. Vi ser att du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att skapa goda relationer och ser möjligheter i förändringar. Då skolan är liten har vi korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter för dig att påverka din arbetssituation.
 
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid med tillträde helst i april eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka, semestertjänst samt fridagar.


Sista ansökningsdag: 25 februari. Rekrytering sker fortlöpande. Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk.
 
Kontaktperson: Jennie Svedberg, rektor tel 0223-434 44
Facklig företrädare: Lärarförbundet, Maria Liljeqvist tel 0223-434 57
 
Ansökan: skickas till [email protected]   
       
Hemsida: www.lindgardsskolan.se
                
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
Arbetsgivare
Västanfors Västervåla församling
Box 2012
737 02 Fagersta
Besöksadress
Lindgårdsskolan
Kyrkvägen 7
737 32 Fagersta Visa mindre

Lärare år 4 - 6 100%

Lärare år 4-6 100%LindgårdsskolanLindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Lindgårdsskolan är en liten skola med ca 200 elever, varav ca 60 elever i år 4-6. Vi söker Dig som är lärare med behörighet för undervisning i år 4-6. Vilka ämnen Du ska undervisa i kommer vi överens om beroende på vilka behörigheter du har samt vad som redan finns på skolan. Du har ett tydligt ledarskap i klassrumme... Visa mer
Lärare år 4-6 100%LindgårdsskolanLindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Lindgårdsskolan är en liten skola med ca 200 elever, varav ca 60 elever i år 4-6. Vi söker Dig som är lärare med behörighet för undervisning i år 4-6. Vilka ämnen Du ska undervisa i kommer vi överens om beroende på vilka behörigheter du har samt vad som redan finns på skolan. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att skapa goda relationer och ser möjligheter i förändringar. Då skolan är liten har vi korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter för dig att påverka din arbetssituation.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 12 augusti eller enligt överenskommelse.Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka och semestertjänst. I tjänsten ingår 7 st fridagar för lärare.Sista ansökningsdag: 8 juli. Rekrytering sker fortlöpande.Kontaktperson: Jennie Svedberg, rektor tel 0223-434 44Facklig företrädare: Lärarförbundet, Maria Liljeqvist [email protected]                          Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk. Ansökan: skickas till [email protected]                            Hemsida: www.lindgardsskolan.se                 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Arbetsgivare Västanfors Västervåla församling Box 2012 737 02 FagerstaBesöksadress Lindgårdsskolan Kyrkvägen 7 737 32 Fagersta Visa mindre