Lediga jobb Ohlssons i Landskrona AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Ohlssons i Landskrona AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Spolbilschaufför till Västmanland

Har du C-körkort och YKB och är redo att prova nya vägar i Västmanland? Vår verksamhet växer och vi är i behov av en spolbilschaufför till vår nya entreprenad i Fagersta/Norberg. Nu söker vi dig som vill arbeta som spol- och kombibilschaufför. En vanlig arbetsdag för dig kommer bland annat att bestå av: · service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem · saneringsuppdrag · tömning och rengöring av oljeskiljare och fettavsk... Visa mer
Har du C-körkort och YKB och är redo att prova nya vägar i Västmanland?
Vår verksamhet växer och vi är i behov av en spolbilschaufför till vår nya entreprenad i Fagersta/Norberg.
Nu söker vi dig som vill arbeta som spol- och kombibilschaufför.
En vanlig arbetsdag för dig kommer bland annat att bestå av:
· service- och underhållsarbete av avlopp och dagvattensystem
· saneringsuppdrag
· tömning och rengöring av oljeskiljare och fettavskiljare
Då vi erbjuder jour dygnet runt ingår även jourtjänstgöring i tjänsten.
Din profil:
För den här tjänsten behöver du ha minst C-körkort och YKB. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder, vilket förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och hög servicekänsla.
Det är till din fördel om du har lokalkännedom i området. Vidare är det ett krav att du har tidigare erfarenhet av spol- och/eller slamsugning.
Som person är du noggrann, ansvarsfull, pålitlig och givetvis en god lastbilsförare.
Mer om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Som anställd hos oss erbjuds du en hel del olika förmåner och du omfattas givetvis av kollektivavtal.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Robert Axelsson 070-1579744 eller [email protected]
Skicka in din ansökan via vår hemsida, www.ohlssons.se, så snart som möjligt då vi tillämpar fortlöpande rekrytering, dock senast den 30 april.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ohlssons
Ohlssons bedriver verksamhet inom renhållning, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Koncernen har ca 800 anställda från Skåne i söder till Uppsala i norr.
Uppdragsgivarna består av både offentlig och privat sektor, där vi t.ex. samlar in hushållsavfall i ett 30-tal kommuner i Sverige. Vi är hållbarhetscertifierade av Fair Transport vilket innebär att vi arbetar klimateffektivt, trafiksäkert och har en god arbetsmiljö. Visa mindre