Lediga jobb Poolia Office Professionals AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Poolia Office Professionals AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

A - kassehandläggare / administratör till IF Metalls a - kassa

Vill du arbeta med handläggning och bedömning av a-kasseärenden? Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor? IF Metalls arbetslöshetskassa är Sveriges fjärde största a-kassa med ca 300 000 medlemmar och med 100 anställda som är placerade på 35 lokalavdelningar och på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta på avdelningen Bergslagen med placering i Fagersta. Vi kommer att påbörja ... Visa mer
Vill du arbeta med handläggning och bedömning av a-kasseärenden? Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor? IF Metalls arbetslöshetskassa är Sveriges fjärde största a-kassa med ca 300 000 medlemmar och med 100 anställda som är placerade på 35 lokalavdelningar och på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta på avdelningen Bergslagen med placering i Fagersta.

Vi kommer att påbörja urval och intervjuer i augusti. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en delad roll med varierande uppgifter inom a-kassehandläggning och administration. Inom a-kassehandläggning kommer du att självständigt göra en rättssäker bedömning och fatta beslut gällande arbetslöshetsersättning och medlemsärenden. Vidare kommer du att hantera medlems- och avgiftsfrågor där du ger professionell skriftlig och muntlig service till medlemmar, arbetsgivare och myndigheter m.fl. I rollen ingår även annan förekommande avdelningsadministration.

Vem är du?
Arbetet ställer höga krav på analytisk förmåga och noggrannhet samt att du har ett intresse för att lära dig ett komplext regelverk och även kunna omvandla det till ditt arbete. Du är van att arbeta självständigt och har en utvecklad prioriteringsförmåga. Vi söker dig som har försäkringsutbildning, a-kasseutbildning eller liknande tillsammans med ett par års erfarenhet av att arbeta med administration. I rollen kommer du att erbjudas både teoretisk och praktisk utbildning vid flera tillfällen per år.

Arbetet kräver systemvana, gärna inom system som avser handläggning av ersättningsärenden eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i ÄGA och OAS. Du har lätt att ta till dig och lära dig använda program och e-tjänster samt lära ut och hjälpa medlemmar inom densamma. Du kommunicerar bra både i tal och i skrift på svenska. Vi ställer höga krav på dina personliga egenskaper och på att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Om verksamheten
IF Metalls arbetslöshetskassa är den fjärde största a-kassan i Sverige med ca 300 000 medlemmar. Våra medlemmar finns inom bl.a. verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsbolag och tvätterier. Vi är runt 100 anställda som är placerade på 35 lokalavdelningar och på huvudkontoret i Stockholm. IF Metalls a-kassa är en feministisk organisation och våra värderingar grundar sig på alla människors lika värde. Vi eftersträvar mångfald i alla avseenden och en god arbetsmiljö för alla. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete. Visa mindre