Lediga jobb Swerock AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Swerock AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Produktions & Affärsstöd

Ansök    Sep 8    Swerock AB    Administrativ assistent
Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet hos oss på Swerock. Om tjänsten Som produktions och affärsstöd kommer du att bistå platschefen och övrig personal med deras arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att: - Stödja försäljningsorganisationen; bistå i marknadsbearbetning, F... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet hos oss på Swerock.

Om tjänsten

Som produktions och affärsstöd kommer du att bistå platschefen och övrig personal med deras arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

- Stödja försäljningsorganisationen; bistå i marknadsbearbetning, Förbereda underlag till offerter och avtal, fakturering, kreditsamordning, ta emot och bedöma UC.
- Månadsavslut; ekonomi, lager, fakturering, produktionskostnadskalkyler, investeringskalkyler, uppföljning förfallna fakturor
- Ersätta och stötta produktionen (orderhantering, planering, provtagning etc)
- Administrativa uppgifter såsom inköp av material, beställning av drivmedel och slitdelar
- Driva projekt och ta initiativ utifrån verksamhetens behov
- Planera samt leda det dagliga arbetet tillsammans med våra UE
- Ansvara för analysering, mottagning av massor samt produktion av ballast och jordar samt cirkulära produkter samt den dagliga ekonomiska uppföljningen.
- Stöd till organisationen i KMA-frågor, kvalitetsbrister, reklamationer, miljöhändelser samt stödja verksamheten vid riskbedömningar, nyckeltal samt delta i brand och skyddsronder
- Arbeta för att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led
- Verka i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan

Rollen erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Dalarna blir ditt geografiska arbetsområde med placering i Fagersta.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och erfarenhet av bygg/anläggningsbranschen och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även erfarenhet av att arbeta administrativt. God data- och systemvana är ett krav då all rapportering görs digitalt.

Du har även god förmåga att samordna arbete och att arbeta självständigt samtidigt som du kan skapa och bibehålla goda relationer. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en god förmåga att prioritera. B-körkort är ett krav för att klara tjänsten. Det är meriterande om du har förarbevis för lastmaskin.

För frågor om tjänsten kontakta Fredrik Johansson Bastås tfn:0733 37 34 75. Visa mindre

Arbetsledare till Swerock Råvaruförsörjning

Ansök    Maj 15    Swerock AB    Arbetsledare, anläggning
Om tjänsten                                  Som arbetsledare ansvarar du för att leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom verksamheten Arbetsuppgifter är bland annat att: Leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom täktverksamheten i södra Dalarna och norra Västmanland Produktionsnära arbete Administrativt arbete såsom kvalitetssäkring, offerter och fakturering Tillsammans med produktionspersonal och platschef få verksamheten att f... Visa mer
Om tjänsten                                 
Som arbetsledare ansvarar du för att leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom verksamheten
Arbetsuppgifter är bland annat att:
Leda, planera och följa upp det dagliga arbetet inom täktverksamheten i södra Dalarna och norra Västmanland
Produktionsnära arbete
Administrativt arbete såsom kvalitetssäkring, offerter och fakturering
Tillsammans med produktionspersonal och platschef få verksamheten att fungera optimal och få nöjda återkommande kunder
Se till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led

Rollen som arbetsledare erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Fagersta med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.
Tjänsten är på heltid mån-fre 07.00-16.00 med tillträde enligt överenskommelse.
 
Krav
B-körkort
Förarbevis lastmaskin

 
 
Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har arbetat inom anläggningsbranschen eller har relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har erfarenhet av arbete med produktion i bergtäktsverksamhet är detta meriterande.
Vi söker dig som har en god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet och ha lätt för att ta till dig nya IT-system. Du ska ha goda kunskaper i Svenska i tal och skrift, då det dagligen är mycket kontakt med kunder och personal. Om du har erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa arbetsuppgifter är detta ett plus.
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Som person trivs du med att vara den som har håller ihop människor och arbetsuppgifter, du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en förmåga att prioritera.
 
Då vår verksamhet innefattar tunga fordon, sprängning av berg mm så är säkerhetsmedvetenhet viktigt för oss. Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi.
 
 
 
Ansökan
 
Sista dag för ansökan är den 16 juni 2024, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.
 
 
 
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Knutar på telefon 0733-847614
Denna rekrytering sker helt genom Swerocks försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Visa mindre