Lediga jobb som Badvakt i Fagersta

Se lediga jobb som Badvakt i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Sporthallspersonal

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare. ARBETSUPPGIFTER Arbete inom reception & kassa, lokalvård, badvakt i simhallen, simskolor samt diverse förekommande arbetsuppgifter i sporthallar. KVALIFIKATIONER Serviceintres... Visa mer
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 400 invånare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete inom reception & kassa, lokalvård, badvakt i simhallen, simskolor samt diverse förekommande arbetsuppgifter i sporthallar.

KVALIFIKATIONER
Serviceintresserad och flexibel.
Erfarenhet av lokalvård och/eller arbete inom serviceyrken.
Simkunnighet och minst 18 år är ett krav.

Meriterande: Kassavana, utbildad siminstruktör, utbildning i HLR och livräddning, instruktörsutbildning inom vattengymnastik, spinning, gym eller andra motionsformer.
Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Tjänsten kräver att du är lyhörd, ansvarfull och noggrann. Vidare ska du ha en god känsla för service. Ditt fokus ska vara att alltid sätta gäster och säkerhet först. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.

ÖVRIGT
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR.

Vi eftersträvar en god åldersspridning och ser positivt på sökande ur alla åldrar. Vi strävar även efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre