Lediga jobb som Biomedicinsk analytiker i Fagersta

Se lediga jobb som Biomedicinsk analytiker i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin, Fagersta/Västerås

Letar du efter en arbetsplats i ständig utveckling? Just nu är det i Fagersta/Västerås som vi söker ny medarbetare. Vi som kommer arbeta tillsammans med dig är ett glatt och härligt arbetsgäng. Vi månar om gemenskap och tar vara på varandras idéer och olikheter och ser fram emot att just du söker till oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta... Visa mer
Letar du efter en arbetsplats i ständig utveckling? Just nu är det i Fagersta/Västerås som vi söker ny medarbetare. Vi som kommer arbeta tillsammans med dig är ett glatt och härligt arbetsgäng. Vi månar om gemenskap och tar vara på varandras idéer och olikheter och ser fram emot att just du söker till oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta i ackrediterad verksamhet med klinisk kemiska analyser, koagulations och hematologiska analyser och andra förekommande arbetsuppgifter såsom provtagning, omhändertagande av prover. 


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och består av tre verksamhetsområden,


• jourlaboratoriet med dygnet runt verksamheten inklusive volymanalyser
• vårdnära laboratorieverksamhet med transfusionsmedicin och den patientnära verksamheten
• specialdiagnostik som omfattar mikrobiologi, patologi med cytologi samt specialkemi.

Inom verksamheterna finns de medicinska specialiteterna klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin. Vi bedriver och utvecklar laboratoriebaserad diagnostik, behandling, vägledning samt utbildning. Våra medarbetare är verksamma inom olika yrkeskategorier såsom biomedicinska analytiker, läkare, cytodiagnostiker, undersköterskor sjuksköterskor, molekylärbiologer, kemister och labbingenjörer. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i Västerås, Köping, Sala samt Fagersta.

Vi arbetar för god vård, rätt vård i rätt tid samt säker vård genom högsta medicinska kvalitet och säkerhet. En effektiv resursanvändning får vi genom att använda rätt kompetens på rätt plats och bedriva en verksamhet med ekonomi i balans. Hela organisationen samverkar utifrån dess olika funktioner för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska kunna genomföra sitt arbete. Då kan vi tillsammans leverera enligt de åtagande och förväntningar som ingår i vårt uppdrag.

Vi erbjuder dig


• individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter
• arbete i en utvecklingsorienterad verksamhet där du har en viktig roll
• ett stimulerande och utmanande arbete där du både arbetar självständigt och i team
• arbete tillsammans med härliga kollegor med stor specialistkompetens inom området
• ett arbete där du verkligen använder din analysförmåga på ett spännande sätt


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller som snart är klar med dina studier. Ett krav för tjänsten är att du utan problem kan kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt har grundläggande datakunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket samt från jourverksamhet.

Vi ser att du som söker till oss tycker om att ta ansvar i ditt arbete, har ett gott bemötande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du flexibel, noggrann samt har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete effektivt. Du kan utan problem arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra och delar gärna med dig av din kunskap. Det här är ett jobb för dig som brinner för laborativt arbete och som motiveras av ett utmanande arbete där du får arbeta med prover från start till slutsvar.


Anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning, heltid. 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 juli 2021

 


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Visa mindre