Lediga jobb Mitt Hjärta i Bergslagen AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Mitt Hjärta i Bergslagen AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Mitt Hjärta söker Verksamhetschef till Fagersta

Kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet som Verksamhetschef är önskvärd OM JOBBET: När Mitt Hjärta startade 2010 (mellan 2012-2018 hela sjukhuset) var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra Västmanland. Vi söker dig som har engagemang/brinner för kvalitet i vården. Sedan 2018 driver vi Vårdcentralen med drygt 12.000 listade. Vi ser gärna att du har god medi... Visa mer
Kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet som Verksamhetschef är önskvärd
OM JOBBET:
När Mitt Hjärta startade 2010 (mellan 2012-2018 hela sjukhuset) var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra Västmanland.
Vi söker dig som har engagemang/brinner för kvalitet i vården. Sedan 2018 driver vi Vårdcentralen med drygt 12.000 listade.
Vi ser gärna att du har god medicinsk kompetens samt erfarenhet av ledarskap sedan tidigare under några år samt med perspektivet "patienten i centrum"
OM TJÄNSTEN:
Vi söker dig som brinner för att leda, driva utvecklingen framåt och vill vara en del av gemenskapen med vår kompetenta och drivna personal.
Som verksamhetschef hos Mitt Hjärta vårdcentral i Fagersta kommer du leda verksamheten utifrån gemensamt satta mål och överenskomna resurser. Du arbetar nära ledningen samt ditt team på vårdcentralen bestående av läkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och receptions-läkarsekreterare.
I verksamheten ingår även BVC, MHV och fysioterapi samt hemsjukvård och SÄBO. Verksamheten fungerar väl och är under ständig förbättring. Du kommer ha personal- och kostnadsansvar samt driva utvecklingsfrågor med stöd av/från din chef och stödfunktioner.
Du har erfarenhet av ledarskap och hälso- och sjukvård.
Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande.
Du är initiativrik och självgående, men har samtidigt lätt att samarbeta.
Du är engagerad och in lyssnande. Du är tydlig och resultatorienterad.
Du tar egna initiativ. Du kan hantera konflikter.
Du planerar och leder möten. Du ger konstruktiv feed-back.
Du organiserar och leder utvecklingsarbete.Stämmer denna beskrivning in på dig är du varmt välkommen att komma in med din ansökan till oss. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Vi ser fram emot din ansökan ! Visa mindre

Mitt Hjärta söker BVC-sköterska till Fagersta

När Mitt Hjärta startade 2010 var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra Västmanland. Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet av BVC eller barnsjuksköterska. Du har engagemang och brinner för kvalitet i vården. Sedan 2018 driver vi vårdcentralen med drygt 12 000 listade. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet OM TJ... Visa mer
När Mitt Hjärta startade 2010 var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra Västmanland.
Vi söker dig som är distriktssköterska med erfarenhet av BVC eller barnsjuksköterska. Du har engagemang och brinner för kvalitet i vården. Sedan 2018 driver vi vårdcentralen med drygt 12 000 listade.
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet
OM TJÄNSTEN:
Dina arbetsuppgifter är att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling. Detta sker genom en differentierad hälsoövervakning, preventivt arbete och stöttande av föräldraskapet. Barnhälsovårdsprogrammet omfattar alla barn och besök sker på barnavårdscentralen (BVC) fram till start i förskoleklass. Vaccinationer sker i enlighet nationella vaccinationsschemat.
Hembesök förekommer enligt barnhälsovårdsprogrammet.
Du jobbar i ett team med ytterligare 3 st BVC sköterskor och en BVC läkare, det finns också tillgång till barnpsykolog.
Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vi ser fram emot din ansökan!
Om anställningen
Lön: fast månadslön
Anställningstyp: tillsvidare 100 %
Var ligger arbetsplatsen: Floravägen 1, 737 81 Fagersta
Arbetsgivare: Mitt Hjärta i Bergslagen AB Visa mindre

Mitt Hjärta söker Läkarassistent till Fagersta

Ansök    Jun 20    Mitt Hjärta i Bergslagen AB    Läkare
Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta söker Läkarassistent Kommun: Fagersta Omfattning: Heltid Varaktighet: 2022-07-19 – 2023-01-19 Anställningsform: tidsbegränsad anställning Kvalifikationer: fullgjort praktisk tjänstgöring samt godkänt teoretiskt kunskapsprov Körkort: B Om jobbet När Mitt Hjärta startade 2010 var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra ... Visa mer
Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta söker
Läkarassistent
Kommun: Fagersta
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 2022-07-19 – 2023-01-19
Anställningsform: tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer: fullgjort praktisk tjänstgöring samt godkänt teoretiskt kunskapsprov
Körkort: B
Om jobbet
När Mitt Hjärta startade 2010 var vårt mål att ge våra patienter en vård av högsta klass. Denna vision har vi fortfarande. Vårdcentralen ligger i Fagersta i hjärtat av vackra Västmanland.
Vi söker dig som har engagemang/brinner för kvalitet i vården. Sedan 2018 driver vi vårdcentralen med drygt 12 000 listade.
Vi vill att du har god medicinsk kompetens, fullgjort praktisk tjänstgöring och har godkänt teoretiskt kunskapsprov.
OM TJÄNSTEN:
Som anställd läkarassistent får du en introduktion till arbetet i hälso- och sjukvården.
Du deltar i läkarnära arbetsuppgifter, utför olika arbetsuppgifter inom vården via delegation och handledning samt i överenskommelse.
Stämmer denna beskrivning in på dig är du varmt välkommen att komma in med din ansökan till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om anställningen
Lön: fast månadslön
Anställningstyp: Heltid, Viss tid
Var ligger arbetsplatsen: Floravägen 1, 737 81 Fagersta
Arbetsgivare: Mitt Hjärta i Bergslagen AB Visa mindre

Distriktssköterska till Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar i veckan. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad di... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar i veckan. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom områden som du har ett intresse av eller utbildning inom.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Specialist inom Invärtesmedicin till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är har godkänd svensk l... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är har godkänd svensk läkarlegitimation samt godkänd utbildning till specialist inom invärtesmedicin eller annan lämplig specialitet.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral med uppdrag inom primärvården med fokus på de patientgrupper där man har sin specialitet. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Fysioterapeut till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13 000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30–40 personer. Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer att vara en del i ... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13 000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30–40 personer.
Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer att vara en del i vårt team som består av 3 fysioterapeuter. Vi har artrosskola och andra gruppträningar med tillgång till träningslokal och varmvattenbassäng på Vårdcentralen. Det är meriterande med tidigare primärvårdserfarenhet samt vidareutbildning inom till exempel OMT, MDT och akupunktur. Du som söker bör kunna arbeta självständigt samt i team och ha en god förståelse för vikten av bra patientflöde. Som person är du tydlig i din kommunikation och har en god struktur i ditt sätt att arbeta. Du har goda pedagogiska egenskaper och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor.
Arbetsuppgifterna innefattar primärvårdsbedömning, behandling, uppföljning och individuellt anpassad träning av patienter med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan. Vårdcentralen har tidigare haft gruppträningar som lagts på is i och med covid-19, ambitionen är att dessa ska upptas så fort det blir aktuellt där du blir en av dem som får hjälpa till med det. Arbetet sker mestadels självständigt vilket gör att du som söker tjänsten behöver kunna ta ansvar för bedömning och behandling utifrån aktuell evidens och befintliga riktlinjer.
På verksamheten finns goda möjligheter för att du ska få chansen att utvecklas vidare inom din profession.
Tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande.
Kontakta oss så berättar vi mer. Visa mindre

Läkare utan legitimation till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Ansök    Nov 17    Mitt Hjärta i Bergslagen AB    Läkare
Vi söker dig som ännu inte har svensk läkarlegitimation. Vi har en tjänst för dig som behöver göra 6 månaders praktisk tjänstgöring eller provtjänstgöring. Du bör vara klar med kunskapsprovets teoretiska del eller både teoretiska och praktiska delen i kunskapsprovet Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssk... Visa mer
Vi söker dig som ännu inte har svensk läkarlegitimation.
Vi har en tjänst för dig som behöver göra 6 månaders praktisk tjänstgöring eller provtjänstgöring. Du bör vara klar med kunskapsprovets teoretiska del eller både teoretiska och praktiska delen i kunskapsprovet
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Visa mindre

Fysioterapeut till Mitt Hjärta Vårdcentral

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut. Du kommer att vara en del i vår team som ... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad fysioterapeut. Du kommer att vara en del i vår team som består av 3 fysioterapeuter. Vi tar emot patienter i alla åldrar. Vi har atrosskola och andra gruppträningar med tillgång till träningslokal på Vårdcentralen.
OMT-utbildning och akupunkturutbildning är meriterande
Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och journalsystemet Cosmic är också meriterande
Vi lägger stort fokus på utveckling och möjlighet finns till vidareutbildning inom olika områden.
Kontakta oss så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Allmänspecialist till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är har godkänd svensk l... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är har godkänd svensk läkarlegitimation samt godkänd utbildning till specialist i allmänmedicin.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Biträdande Verksamhetschef

Arbetsplatsen Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta, är en privatdriven vårdcentral med ca 13 000 listade personer. Vi är drygt 35 personer som arbetar på vårdcentralen, vi har utbildningsläkare och andra kategorier av sjukvårdsstuderande. Vi har läkar- och distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, MHV, lab och mottagning för psykisk ohälsa. Vårdcentralens medarbetare arbetar ständigt med förbättringar och är utvecklingsinrik... Visa mer
Arbetsplatsen
Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta, är en privatdriven vårdcentral med ca 13 000 listade personer.
Vi är drygt 35 personer som arbetar på vårdcentralen, vi har utbildningsläkare och andra kategorier av sjukvårdsstuderande.
Vi har läkar- och distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, MHV, lab och mottagning för psykisk ohälsa.
Vårdcentralens medarbetare arbetar ständigt med förbättringar och är utvecklingsinriktade.
Arbetsuppgifterna
Som bitr verksamhetschef är du ansvarig för personal, du delar ansvaret för verksamheten och ekonomin med verksamhetschefen.
Du är med och skapar en attraktiv arbetsplats med bra bemanning, arbetsmiljö och teamkänsla.
Du som chef har en viktig roll i ledningsarbetet och ledningsgruppen.
Du har ett nära samarbete med andra, i ledning och stödfunktionerna, administration, lön och ekonomi.
Du samverkar med sjukhus och kommun liksom med lokala patientorganisationer och intressegrupper.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och spännande arbete med kompetenta kollegor och med goda utvecklingsmöjligheter i chefsrollen.
Om dig
• Att du har tidigare chefs-/ledarskapserfarenhet och är trygg i chefsrollen
• Intresserad av primärvård
• Trygg i din arbetsgivarroll och har goda kunskaper om arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor, är noggrann med tider och deadlines.
• Du är empatisk, flexibel och tycker om att utveckla och vägleda medarbetarna.
• Bidrar med struktur, engagemang och utveckling
• Har god självkännedom och lämpliga personliga egenskaper
• Empatisk och kommunikativ Erfarenhet från primärvård är meriterande, vi tror att du har en bakgrund från vård och omsorg, men de personliga egenskaperna är viktiga för oss.
Erfarenhet från primärvård är meriterande, vi tror att du är har en bakgrund från vård och omsorg, men de personliga egenskaperna är viktiga för oss.
Tjänsten är heltid, månadslön, provanställning tillämpas.
Ansök genom att skicka in CV med referenser, personligt brev till [email protected]
Information om tjänsten: [email protected] Visa mindre

Diabetessköterska Mitt Hjärta Vårdcentral

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med utbildning inom d... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med utbildning inom diabetesvård 22,5 hp. Du behöver ha en förmåga att arbeta självständigt med eget mottagningsarbete och egna patienter. Du som funderar på att utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att ta kontakt med oss. Är du beredd att anta utmaningen kan vi lova dig ett intressant och stimulerande arbete Arbetet innebär mottagningsarbete med eget ansvar och självständigt arbete. Utbildning inom diabetesvård med 22,5 hp är ett krav. Du som är distriktssköterska/sjuksköterska och vill utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att söka. Mer information om tjänsten får du vid kontakt med oss.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssk... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssk... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Undersköterska sommarvikarie till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Till vår Vårdcentral i Fagersta söker vi en undersköterska som kan arbeta som vikarie under sommarperioden 2021 under veckorna 23-33 (tidsperioden kan diskuteras) Arbetsuppgifterna innebär olika typer av provtagning, assistera läkare vid mindre operationer och undersökningar samt arbete i reception/kassa och remisshantering Kontakta oss så berättar vi mer. Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ... Visa mer
Till vår Vårdcentral i Fagersta söker vi en undersköterska som kan arbeta som vikarie under sommarperioden 2021 under veckorna 23-33 (tidsperioden kan diskuteras) Arbetsuppgifterna innebär olika typer av provtagning, assistera läkare vid mindre operationer och undersökningar samt arbete i reception/kassa och remisshantering
Kontakta oss så berättar vi mer.
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo två förmiddagar i veckan. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, medicinska sekreterare m.fl.
Personalgruppen består av ca 35 medarbetare. Visa mindre

BVC-sköterska till Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Vi söker dig som är utbildad distriktsköterska eller barnsjuksköterska och vill arbeta med barn och föräldrar på BVC-mottagning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral som sköterska på BVC. Är du intresserad av att arbeta på mottagning och med barn och föräldrar? Har du dessutom lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer tror vi att detta arbete skulle passa dig. På BVC arbetar 3-4 ... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad distriktsköterska eller barnsjuksköterska och vill arbeta med barn och föräldrar på BVC-mottagning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral som sköterska på BVC.
Är du intresserad av att arbeta på mottagning och med barn och föräldrar? Har du dessutom lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer tror vi att detta arbete skulle passa dig.
På BVC arbetar 3-4 st sköterskor som ansvarar för barn i åldrarna 0-6 år. BVC är en egen liten enhet på Plan 6 på sjukhuset i samma korridor som våra barnmorskor men tillhör organisatoriskt Vårdcentralen. Vissa dagar i veckan finns BHV-psykolog och logoped på plats. Läkare från Vårdcentralen medverkar 1 dag/vecka på läkarbesök i vissa åldersgrupper enligt nationellt program. BVC-sköterskan gör också hembesök hos alla nyfödda som är listade på Vårdcentralen.
BVC-sköterskorna åker regelbundet på de utbildningar som Region Västmanland ordnar genom BHV-enheten
Mitt Hjärta driver även en familjecentral på sjukhuset i samarbete med Fagersta Kommun, som BVC-sköterskor och Barnmorskor besöker för information till föräldrar. Verksamheten på Familjecentralen är pausad under pandemin men planeras komma igång så snart detta är möjligt.
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade patienter. Vårdcentralen är belägen i sjukhusets lokaler i Fagersta
Vårdcentralen bemannar även en filial med distriktssköterskemottagning i Virsbo. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BHV-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl.
Personalgruppen består av ca 35 medarbetare. Visa mindre

Astma-KOL sköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distrikts... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.


Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral och inom Astma KOL området.


Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Du hanterar en egen patientgrupp med Astma KOL-patienter, gör spirometrier och samarbetar med läkare inom området samt är med och utvecklar vårt arbete inom området. Förutom Astma KOL mottagningen kommer du också ha möjlighet att arbeta som ordinarie distriktssköterska eller sjuksköterska på vår mottagning.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Allmänspecialist/Leg. läkare till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. I första hand söker dig som är leg. läka... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
I första hand söker dig som är leg. läkare och är utbildad allmänspecialist. Om du inte är allmänspecialist men är leg. läkare och har erfarenhet av arbete på Vårdcentral är det också av intresse.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO.Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Diabetessköterska Mitt Hjärta Vårdcentral

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med utbildning inom d... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med utbildning inom diabetesvård 22,5 hp. Du behöver ha en förmåga att arbeta självständigt med eget mottagningsarbete och egna patienter. Du som funderar på att utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att ta kontakt med oss. Är du beredd att anta utmaningen kan vi lova dig ett intressant och stimulerande arbete Arbetet innebär mottagningsarbete med eget ansvar och självständigt arbete. Utbildning inom diabetesvård med 22,5 hp är ett krav. Du som är distriktssköterska/sjuksköterska och vill utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att söka. Mer information om tjänsten får du vid kontakt med oss.
#jobbjustnu Visa mindre

Astma-KOL sköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distrikts... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.


Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral och inom Astma KOL området.


Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Du hanterar en egen patientgrupp med Astma KOL-patienter, gör spirometrier och samarbetar med läkare inom området samt är med och utvecklar vårt arbete inom området. Förutom Astma KOL mottagningen kommer du också ha möjlighet att arbeta som ordinarie distriktssköterska eller sjuksköterska på vår mottagning.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssk... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska Mitt Hjärta Vårdcentral, Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Har du ett intresse av att möta de beho... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Tidigare erfarenhet av arbete på mottagning är naturligtvis ett plus. Är du sjuksköterska och funderar på att utbilda dig till distriktsköterska är det ytterligare en merit.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels av telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Då primärvården hela tiden utvecklas och nya områden blir aktuella för primärvården kommer det också att finnas möjlighet till utveckling för dig på arbetsplatsen. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Ekonom/Lönehanterare till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta söker dig som är en van självgående ekonom med erfarenhet från löpande bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra samt lönehantering. Du kommer att vara den som leder det löpande ekonomiarbete hos oss. Du kan och vill arbeta både självständigt och i grupp. Är det dig vi söker? Det är dags nu. Dags att gå vidare. Att ta nästa steg, framåt, uppåt. Det är dags för utmaning och utveckling. Det är dags att sätta lite fart och färg på tillvar... Visa mer
Mitt Hjärta söker dig som är en van självgående ekonom med erfarenhet från löpande bokföring, bokslut, kund- och leverantörsreskontra samt lönehantering. Du kommer att vara den som leder det löpande ekonomiarbete hos oss. Du kan och vill arbeta både självständigt och i grupp.
Är det dig vi söker?
Det är dags nu. Dags att gå vidare. Att ta nästa steg, framåt, uppåt. Det är dags för utmaning och utveckling. Det är dags att sätta lite fart och färg på tillvaron.
Oavsett var du befinner dig, i liver och i världen, så är det allt som oftast bra att våga utmana sig själv. Att våga prova nya saker. Att kliva ur komfortzonen och att utvecklas. Att våga ta nästa steg. Och vi vill gärna att du tar nästa steg tillsammans med oss på Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta. Är du den vi söker? Har du eget driv?
OM DIG
Vi söker dig som är är självständig, flexibel, stabil, uthållig, samarbetsvillig, empatisk, serviceinriktad, kreativ, strukturerad.....
OM OSS
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är det lilla privata vårdföretaget som driver vårdcentralen i Fagersta Kommun och som också betjänar befolkningen i Virsbo. Läs mer på www.mitthjarta.se
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssk... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Allmänspecialist/Leg. läkare till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. I första hand söker dig som är leg. läka... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
I första hand söker dig som är leg. läkare och är utbildad allmänspecialist. Om du inte är allmänspecialist men är leg. läkare och har erfarenhet av arbete på Vårdcentral är det också av intresse. Ifall du har funderingar på att utbilda dig till allmänspecialist kan vi också erbjuda ST-placering hos oss.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO.Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssk... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska Mitt Hjärta Vårdcentral, Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Har du ett intresse av att möta de beho... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Tidigare erfarenhet av arbete på mottagning är naturligtvis ett plus. Är du sjuksköterska och funderar på att utbilda dig till distriktsköterska är det ytterligare en merit.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels av telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Då primärvården hela tiden utvecklas och nya områden blir aktuella för primärvården kommer det också att finnas möjlighet till utveckling för dig på arbetsplatsen. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Astma-KOL sköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distrikts... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.


Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral och inom Astma KOL området.


Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Du hanterar en egen patientgrupp med Astma KOL-patienter, gör spirometrier och samarbetar med läkare inom området samt är med och utvecklar vårt arbete inom området. Förutom Astma KOL mottagningen kommer du också ha möjlighet att arbeta som ordinarie distriktssköterska eller sjuksköterska på vår mottagning.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska Mitt Hjärta Vårdcentral, Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Har du ett intresse av att möta de beho... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp?
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning?
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Tidigare erfarenhet av arbete på mottagning är naturligtvis ett plus. Är du sjuksköterska och funderar på att utbilda dig till distriktsköterska är det ytterligare en merit.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels av telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Då primärvården hela tiden utvecklas och nya områden blir aktuella för primärvården kommer det också att finnas möjlighet till utveckling för dig på arbetsplatsen. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Allmänspecialist/Leg. läkare till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. I första hand söker dig som är leg. läka... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
I första hand söker dig som är leg. läkare och är utbildad allmänspecialist. Om du inte är allmänspecialist men är leg. läkare och har erfarenhet av arbete på Vårdcentral är det också av intresse. Ifall du har funderingar på att utbilda dig till allmänspecialist kan vi också erbjuda ST-placering hos oss.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO.Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Astma-KOL sköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distrikts... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Till Vårdcentralen hör också en filial i Virsbo där vi har en distriktssköterskemottagning vissa dagar. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator, läkarsekreterare m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.


Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral och inom Astma KOL området.


Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Du hanterar en egen patientgrupp med Astma KOL-patienter, gör spirometrier och samarbetar med läkare inom området samt är med och utvecklar vårt arbete inom området. Förutom Astma KOL mottagningen kommer du också ha möjlighet att arbeta som ordinarie distriktssköterska eller sjuksköterska på vår mottagning.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Diabetessköterska Mitt Hjärta Vårdcentral

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska med utbildning inom diabetesvård 2... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo vissa dagar/vecka. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska med utbildning inom diabetesvård 22,5 hp. Du behöver också ha en förmåga att arbeta självständigt med eget mottagningsarbete och egna patienter. Du som funderar på att utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att ta kontakt med oss. Är du beredd att anta utmaningen kan vi lova dig ett intressant och stimulerande arbete Arbetet innebär mottagningsarbete med eget ansvar och självständigt arbete. Du kommer att fungerar som kontaktsköterska för diabetespatienter i Fagersta tillsammans med ansvariga läkare samt ansvara för väntelistan vi har för diabetespatienter och registrering i NDR. Ett krav är också att du har utbildning inom diabetesvård med 22,5 hp Du som är distriktssköterska/sjuksköterska och vill utbilda dig inom diabetesvård är också välkommen att söka. Mer information om tjänsten får du vid kontakt med oss Visa mindre

Sjuksköterska/distriktssköterska Mitt Hjärta Vårdcentral, Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Har du ett intresse av att... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning.
Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp
Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Tidigare erfarenhet av arbete på mottagning är naturligtvis ett plus. Är du sjuksköterska och funderar på att utbilda dig till distriktsköterska är det ytterligare en merit.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels av telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Då primärvården hela tiden utvecklas och nya områden blir aktuella för primärvården kommer det också att finnas möjlighet till utveckling för dig på arbetsplatsen. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer. Visa mindre

Astma-KOL sköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p ... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma KOL 15 p eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral och inom Astma KOL området.


Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Du hanterar en egen patientgrupp med Astma KOL-patienter, gör spirometrier och samarbetar med läkare inom området samt är med och utvecklar vårt arbete inom området. Förutom Astma KOL mottagningen kommer du också ha möjlighet att arbeta som ordinarie distriktssköterska eller sjuksköterska på vår mottagning.
Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsb. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande ... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsb. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska eller funderar på att utbilda dig till det. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på Vårdcentral eller mottagning.
Är du intresserad av att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Har du ett intresse av att möta de behov patienter har som söker primärvårdens hjälp. Om du har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper såsom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator och fysioterapeuter m.m. tror vi att detta arbete skulle passa dig.
Arbetet består dels av mottagningsarbete med eget ansvar och dels telefonrådgivning. Beroende på dina önskemål om arbetets utformning kommer det även att vara möjligt med egen mottagning inom vissa utvalda områden där vi vill utveckla vår verksamhet. Utbildning inom Astma-KOL med 15 p och/eller Diabetes 15 p är meriterande.
Då primärvården hela tiden utvecklas och nya områden blir aktuella för primärvården kommer det att finnas möjlighet till utveckling för dig på arbetsplatsen. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre

Allmänspecialist/Leg. läkare till Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo två förmiddagar i veckan. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer. I första hand söker dig som är leg. läkare och är utbildad allmänspecialist. O... Visa mer
Mitt Hjärta i Bergslagen AB är ett privat vårdföretag som driver vårdcentralen i Fagersta kommun med ca 13000 listade. Vi bemannar även en distriktssköterskemottagning i Virsbo två förmiddagar i veckan. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, kurator m.fl. Personalgruppen består av 30-40 personer.
I första hand söker dig som är leg. läkare och är utbildad allmänspecialist. Om du inte är allmänspecialist men är leg. läkare och har erfarenhet av arbete på Vårdcentral är det också av intresse. Ifall du har funderingar på att utbilda dig till allmänspecialist kan vi också erbjuda ST-placering hos oss.
Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på Vårdcentral. Beroende på tidigare erfarenhet kan det bli möjligt med arbete på BVC och/eller SÄBO. Under förmiddagarna har vi öppen mottagning mellan 8-11 för drop-in patienter. Kontakta oss för ytterligare information så berättar vi mer.
#jobbjustnu Visa mindre