Lediga jobb Norén & Lindholm AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Norén & Lindholm AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Teknikchef till Uponor

Uponors fabrik i Virsbo kommer under den följande 5 års perioden göra stora investeringar i bl a nya maskiner för att möta den ökade efterfrågan på sina produkter. Som Teknisk Chef kommer du ha en nyckelroll i denna tillväxtresa! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Teknisk Chef blir att leda den tekniska utvecklingen samt att driva på och leda produktionsförändringar och produktionsförbättringar i fabriken i Virsbo så att den blir än mer effektiv och lö... Visa mer
Uponors fabrik i Virsbo kommer under den följande 5 års perioden göra stora investeringar i bl a nya maskiner för att möta den ökade efterfrågan på sina produkter. Som Teknisk Chef kommer du ha en nyckelroll i denna tillväxtresa!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Teknisk Chef blir att leda den tekniska utvecklingen samt att driva på och leda produktionsförändringar och produktionsförbättringar i fabriken i Virsbo så att den blir än mer effektiv och lönsam. Du har budget- och personalansvar för ett 30-tal medarbetare inom produktionsutveckling och underhåll, där underhållsavdelningen leds av en arbetsledare. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till vår produktionsdirektör.

För att lyckas i denna tjänst har du erfarenhet från en ledande roll inom tillverkningsindustrin. Du är van att utveckla arbetssätt och processer i en produktionsteknisk miljö där ordning och reda / Lean / Six Sigma är en del av vardagen. Givetvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är som person och ledare öppen, social och lätt att samarbeta med. Du trivs i en roll där du får vara med att bygga, utveckla och förändra processer. Du är en trygg, modig, kommunikativ och coachande ledare som vågar stå upp för dina tankar och idéer. Du är också duktig på att skapa struktur så att vi kan jobba än mer proaktivt.

Tjänsten är placerad i Virsbo.

Uponor omtänker vatten för framtida generationer och vill förändra hur branschen tänker om installation av VVS för att klara världens långsiktiga utmaningar gällande hållbarhet och hygien. Vi trivs som ett team och stöttar varandra för att lyckas. Vi tror att varje anställd har potential att växa och ger möjligheter att göra det. Vår kultur betonar samarbete, utveckling och att inspirera, både kunder och kollegor. Vi sysselsätter cirka 3 700 Uponorianer i 26 länder i Europa och Nordamerika med egen tillverkning i flertalet av dessa. Med huvudkontor i Finland är vi ett börsnoterat företag med en omsättning på cirka 1,1 miljarder euro. För att ta reda på mer, besök vår webbsida .

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv kompetensbaserad rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mät- och kvalitetstekniker till Sandbergs Maskinbearbetning i Fagersta

Sandbergs Maskinbearbetning i Fagersta, är det mindre företaget med global räckvidd. Här möts du av trevliga och engagerade kollegor, en härlig laganda och en kreativ miljö med många spännande och utmanande projekt. Vi gillar det vi gör och har kul på jobbet. För oss är det viktigt med ett öppet och trivsamt arbetsklimat, att alla får en bra inblick i vad som händer på företaget och känner sig delaktiga. Här på Sandbergs samlas berättelser om flygplan, v... Visa mer
Sandbergs Maskinbearbetning i Fagersta, är det mindre företaget med global räckvidd. Här möts du av trevliga och engagerade kollegor, en härlig laganda och en kreativ miljö med många spännande och utmanande projekt. Vi gillar det vi gör och har kul på jobbet. För oss är det viktigt med ett öppet och trivsamt arbetsklimat, att alla får en bra inblick i vad som händer på företaget och känner sig delaktiga.

Här på Sandbergs samlas berättelser om flygplan, vindkraftverk, gruvor och lyxyachter från hela världen. Hos oss arbetar kreativa människor som inte tvekar att ta sig an ordentliga utmaningar!

Vi söker nu dig, som är en vass programmerare och som har ett stort intresse för teknik och mekanik. Vi erbjuder en tjänst på ett trevligt och innovativt företag som levererar unika produkter till hela världen. Vi har inga krav på att du behöver kunna just mätteknik, för vi kommer fortlöpande att utbilda dig. Vad som behövs för att lyckas är en utbildning i grunden, gärna på högskolenivå, en egen drivkraft och en massa engagemang. Detta tillsammans med en stor nyfikenhet och ett intresse för teknik.

Om du utöver detta även lockas av kvalitetsarbete och förbättringar så är det inget att tvekan om att du bör söka tjänsten. Vi lovar att förse dig med många roliga och kluriga utmaningar och en utveckling inom teknik och kvalitet som få andra företag kan erbjuda.   

Om rollen 

Rollen är bred och du kommer att få stor variation i arbetet. I huvudsak kommer du att arbeta med kontrollmätningar av produkter, kalibrering av mätverktyg och att verka för hög kvalitetsmedvetenhet i hela organisationen. Du hanterar avvikelser, kundkontakter och arbetar proaktivt med att säkerställa kvalitetsförbättringar. Gillar du mycket samarbeten och kommunikation samt problemlösning så är den här tjänsten extra intressant för dig, för du kommer att samverka med hela organisationen och jobba i team med kollegor för att möta våra kunders krav och förväntningar, vilket ofta är något utöver det vanliga.

Vi erbjuder

Förutom en kreativ arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och trevliga arbetskamrater erbjuder vi ett varierat arbete med stor frihet under ansvar. Här kommer du att få utvecklas och utmanas, arbetet med att höja vår personals kompetens pågår ständigt.

Sandbergs levererar högkvalitativa produkter till företag inom bland annat stål-, medicin-, fordons-offshore-, marin-, och gruvindustrin. Här hanteras all bearbetning i komplexa material och utmanande geometrier. Med välutbildad och yrkesskicklig personal, en modern maskinpark och offensiv kvalitetsutveckling så erbjuder vi kompletta lösningar med utgångspunkt från kunders unika krav och förutsättningar.

Kreativa människor som gillar rejäla utmaningar är de som trivs bäst hos oss på Sandbergs. Här arbetar vi med maskinbearbetning i världsklass!

Låter detta intressant? 

Vi berättar gärna mer! Kontakta ansvarig rekryterare Anna Hemmingsson på Norén & Lindholm, telefon 070-77 88 135 eller [email protected]. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast 31 december www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre