Lediga jobb OnePartnerGroup Örebro AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Örebro AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

C-kortschaufför inom miljö- och renhållningsarbete till Fagersta

Är du en självständig och ansvarsfull C-chaufför? Då är detta jobbet för dig! Om jobbet: Arbetsuppgifterna handlar om att åka runt på olika insamlingsslingor där man utgår från Fagersta. Vi lägger stor vikt i flexibilitet då vissa dagar kan innebära arbete i närliggande orter så som Köping samt Sala. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Våra sopbilar är både av typen sidlastare o... Visa mer
Är du en självständig och ansvarsfull C-chaufför? Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna handlar om att åka runt på olika insamlingsslingor där man utgår från Fagersta. Vi lägger stor vikt i flexibilitet då vissa dagar kan innebära arbete i närliggande orter så som Köping samt Sala.
Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet.
Våra sopbilar är både av typen sidlastare och baklastare. Schemat är förlagt till vardagar dagtid, men för leverans av matavfallspåsar kan även andra tider förekomma.

Behörigheter:
Har du kört lastbil, gärna sopbil, så har du en bra grund. Du är intresserad av miljö och självklart trivs du med chaufförsyrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Är du en öppen, prestigelös och flexibel person kommer du att trivas i det familjära klimat som kännetecknar oss. 
Vi vill att du trivs med att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. 
Du har som lägst C-kort samt giltigt YKB. 
Sysselsättningsgrad: 
Heltid. 

Arbetstider: 
Varierande 

??????OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

Vd till Fagersta kommuns nya bostadsbolag

Vision 2030 innebär att Fagersta är en kommun som växer hållbart. Omsorgen är väl utbyggd och det finns goda möjligheter till egen försörjning som ger människor grundtrygghet. Här finns en enkel, avspänd och välkomnande attityd som gör att vi alla kan vara oss själva och känna oss hemma. Med respekt för Fagerstas själ och med mod och kreativitet skapar vi vårt färgstarka Fagersta tillsammans. Är du intresserad av att starta, driva och utveckla ett kommuna... Visa mer
Vision 2030 innebär att Fagersta är en kommun som växer hållbart. Omsorgen är väl utbyggd och det finns goda möjligheter till egen försörjning som ger människor grundtrygghet. Här finns en enkel, avspänd och välkomnande attityd som gör att vi alla kan vara oss själva och känna oss hemma. Med respekt för Fagerstas själ och med mod och kreativitet skapar vi vårt färgstarka Fagersta tillsammans.

Är du intresserad av att starta, driva och utveckla ett kommunalt fastighetsbolag?
Fagersta kommun söker nu en vd till kommunens nyinrättade fastighetsbolag Bergslagsbostäder AB. Fagersta kommuns bostadsbestånd består av knappt 160 lägenheter. Förvaltningen av bostadsfastigheterna hanteras för närvarande av Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund. I uppdraget ingår också att vara kommunens fastighetsstrateg.

Ditt uppdrag som vd för Fagersta kommunala fastighetsbolag innebär att starta, driva och utveckla bolaget. Inledningsvis kommer arbetsuppgifterna bland annat bestå av att planera och genomföra överföringen av bostadsbeståndet till bolaget, arbeta fram förslag till ägardirektiv samt att ta fram en plan för hur Fagersta kommun genom det nybildade kommunala fastighetsbolaget ska bli en starkare aktör på bostadsmarknaden i Fagersta. I dagsläget finns ingen personal anställd i bolaget.

Som fastighetsstrateg har du en ledande roll i att samordna de långsiktiga lokalbehoven hos kommunens verksamheter. Det strategiska arbetet handlar även om att planera för framtida markinnehav för såväl tomtmark som mark för industri och övrig verksamhet. I rollen ingår att medverka i beslut om förvärv och försäljning av fastigheter. Fastighetsstrategen är kommunens övergripande och samordnande kontakt mot Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, som förvaltar kommunens fastighetsbestånd. 

Du ingår i kommunens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor förväntas ta ett aktivt ansvar för att leda kommunkoncernen mot kommunens vision 2030.  Nyckelfaktorer för att trivas och lyckas i rollen är att du har förståelse för vad det innebär för ett nybildat kommunalt bolag att förena affärsmässighet med politisk styrning, du har ett starkt samhällsintresse och en vilja att vara med och skapa ett bolag från grunden.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Erfarenhet och kompetens
Du har högskoleutbildning gärna inom ekonomi/juridik 
Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen
Du har mycket goda kunskaper inom fastighets- och hyresjuridik samt fastighetsekonomi
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda organisationer är meriterande
Uppdraget ställer krav på mycket god samarbetsförmåga, affärsmässighet, god kommunikativ förmåga och ett strukturerat och strategiskt angrepps- och arbetssätt
Du har ett holistiskt synsätt och känner dig bekväm i dialogen med såväl invånare som medarbetare och politiker samt anpassar ditt budskap efter målgruppen
I denna rekrytering samarbetar Fagersta kommun med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 28 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

Företagsbeskrivning - OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också Visa mindre