Lediga jobb som Renhållningsförare i Fagersta

Se lediga jobb som Renhållningsförare i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

C-chaufför för Återvinning i Fagersta

Ansök    Apr 10    Jobwise AB    Renhållningsförare
Hej alla glada lastbilschaufförer med passion för återvinning! Varmt välkommen till vårt team i Fagersta! Är du en arbetsam person med C-körkort som älskar variation i ditt arbete och vill bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu en engagerad och mångsidig medarbetare till vårt uppdrag i Fagersta. Hos oss får du möjlighet att starta dagarna på samma plats men ändå få stor variation tillsammans med ett trevligt och dedikerat team. Dina huvudsakliga ar... Visa mer
Hej alla glada lastbilschaufförer med passion för återvinning!

Varmt välkommen till vårt team i Fagersta!

Är du en arbetsam person med C-körkort som älskar variation i ditt arbete och vill bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu en engagerad och mångsidig medarbetare till vårt uppdrag i Fagersta. Hos oss får du möjlighet att starta dagarna på samma plats men ändå få stor variation tillsammans med ett trevligt och dedikerat team.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantering av sidlastare längs en förprogrammerad rutt, främst på landsbygden men även en del inom stadskärnan.
Hantering av baklastare längs en förprogrammerad rutt, främst på landsbygden men även en del inom stadskärnan.
Medverka som medåkare, där du och chauffören jobbar som ett team med tömning av hushållssopor

Vi erbjuder:

En grundlig upplärning under tre veckor för att du ska känna dig säker i dina arbetsuppgifter.
En omväxlande roll där du får erfarenhet av att köra olika typer av återvinningsfordon, men framförallt sidlastare/baklastare.
Heltidsanställning med arbetstider från 06:00 till 15:00, måndag till fredag.
Ett starkt och stöttande team som börjar dagarna tillsammans med en kopp kaffe och genomgång av dagens arbete.

Vi söker dig som är redo att starta inom kort tidoch som har en vilja att utvecklas. Om du vill vara en del av ett team som tar hand om varandra och bidra till en mer hållbar värld, skicka in din ansökan till oss!Ansök nu och bli en del av vår resa mot en grönare framtid!
Våra hjärtan slår extra hårt för transportbranschen och vi har många anställda chaufförer.I videoklippet (om du klickat in dig på vår annons)får du veta mer omvad våra chaufförer tycker om oss som arbetsgivare.

Kompetenskrav:
C-körkort
YKB
Digitalt förarkort
Behärskar svenska språket

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Stresstålig
God fysik
Grundläggande datavana


Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt glada team!
Om Jobwise

Vi har lång erfarenhet av transport och vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

C-chaufför Återvinning Fagersta

Ansök    Nov 22    Jobwise AB    Renhållningsförare
Hej alla glada lastbilschaufförer med passion för återvinning! ?????????? Varmt välkommen till vårt team i Fagersta! Är du en arbetsam person med C-körkort som älskar variation i ditt arbete och vill bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu en engagerad och mångsidig medarbetare till vårt uppdrag i Fagersta. Hos oss får du möjlighet att starta dagarna på samma plats men ändå få stor variation tillsammans med ett trevligt och dedikerat team. Dina hu... Visa mer
Hej alla glada lastbilschaufförer med passion för återvinning! ??????????

Varmt välkommen till vårt team i Fagersta!

Är du en arbetsam person med C-körkort som älskar variation i ditt arbete och vill bidra till en hållbar framtid?Vi söker nu en engagerad och mångsidig medarbetare till vårt uppdrag i Fagersta. Hos oss får du möjlighet att starta dagarna på samma plats men ändå få stor variation tillsammans med ett trevligt och dedikerat team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Körning av servicebilen för reparation och leverans av kärl, samt påfyllning av bruna påsar hos kunderna.

- Medverka som medåkare, där du och chauffören jobbar som ett team med tömning av hushållssopor.

- Hantering av sidlastare på fredagar längs en förprogrammerad rutt, främst på landsbygden.

Vi erbjuder:

- En grundlig upplärning under två veckor för att du ska känna dig säker i dina arbetsuppgifter.

- En omväxlande roll där du får erfarenhet av att köra olika typer av återvinningsfordon.

- Heltidsanställning med arbetstider från 06:00 till 15:00, måndag till fredag.

- Ett starkt och stöttande team som börjar dagarna tillsammans med en kopp kaffe och genomgång av dagens arbete.

- Möjlighet till fast anställning direkt på arbetsplatsen efter 6-9 månader för rätt person.

Vi söker dig som är redo att starta omgående och som har en vilja att utvecklas. Om du vill vara en del av ett team som tar hand om varandra och bidra till en mer hållbar värld, skicka in din ansökan till oss!

Ansök nu och bli en del av vår resa mot en grönare framtid!

Våra hjärtan slår extra hårt för transportbranschen och vi har många anställda chaufförer. I videoklippet (om du klickat in dig på vår annons) får du veta mer om vad våra chaufförer tycker om oss som arbetsgivare.

Kompetenskrav:

- C-körkort

- YKB

- Digitalt förarkort

- Behärskar svenska språket

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Stresstålig

- God fysik

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt glada team! ????????????

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre

Sommarvikariat Miljöarbetare/sopbilschaufför Fagersta

Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att jobba som Miljöarbetare hos oss med insamling av hushållsavfall. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Du utgår från våra lokaler i Fagersta, där vi bland annat har personalutrymmen för chaufförer, lager och uppställningsplatser för våra fordon. Våra insamlingsfordon är både av typen sidlastare och baklastare. Arbetstiderna är dagtid måndag t... Visa mer
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att jobba som Miljöarbetare hos oss med insamling av hushållsavfall. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Du utgår från våra lokaler i Fagersta, där vi bland annat har personalutrymmen för chaufförer, lager och uppställningsplatser för våra fordon. Våra insamlingsfordon är både av typen sidlastare och baklastare. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.
Vi söker dig som
Har lite erfarenhet av att köra lastbil, gärna sidlastare eller baklastare. Du är intresserad av miljö och självklart trivs du med chaufförsyrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå.
Du har som lägst C-kort samt giltigt YKB
Vi ska vara det ledande bolaget på de områden vi väljer att verka och vi ska ligga i framkant av utvecklingen. Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare med en personlig framtoning där människor trivs att arbeta och våra kunder ska alltid känna sig trygga när de anlitar oss som leverantör.
Företaget
Allmiljö är ett helägt dotterbolag inom koncernen Kaj Johansson Gruppen AB. Företaget har huvudkontor i Umeå och filialer på flera orter i Sverige.
Allmiljö AB har ca 100 anställda och ingår i Kaj Johansson Gruppen där även Kaj Johansson Åkeri ingår. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fyra huvudsakliga affärsområden: Slam & Renhållning, Transport & Logistik, Mark & Anläggning samt Täkt & Maskin. I koncernen finns ca 100 lastbilar och ca 50 anläggningsmaskiner. Koncernen har drygt 240 anställda och omsätter ca 470 tkr per år.
Det som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på. Läs gärna mer på eller www.kajs.se. www.allmiljo.se
Intresserad?Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt.har du frågor kontakta gärna Tommy Larsson Visa mindre

C-chaufför som vill jobba med återvinning i Fagersta!

Om jobbet Här söker vi dig som är flexibel och vill arbeta i en varierad roll som c-chaufför i Fagersta. Du kommer att köra lastbil/sopbil med baklastarfunktion och sidolastarfunktion för att plocka upp kärl och containrar med avfall från både privatpersoner och företagskunder. Ditt jobb kommer att bestå av att köra den lagda rutten och hämta sopor för att sedan tömma på närmaste avfallsstation. Arbetstider Ca 06:00 - 15:00 Krav - C-körkort - YKB Start... Visa mer
Om jobbet

Här söker vi dig som är flexibel och vill arbeta i en varierad roll som c-chaufför i Fagersta. Du kommer att köra lastbil/sopbil med baklastarfunktion och sidolastarfunktion för att plocka upp kärl och containrar med avfall från både privatpersoner och företagskunder. Ditt jobb kommer att bestå av att köra den lagda rutten och hämta sopor för att sedan tömma på närmaste avfallsstation.

Arbetstider
Ca 06:00 - 15:00

Krav
- C-körkort
- YKB

Start

Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök tjänsten redan idag!

Meriterande
Du har yrkesvana av att köra lastbil.

- Digitalt förarkort Visa mindre

C-kortschaufför inom miljö- och renhållningsarbete till Fagersta

Är du en självständig och ansvarsfull C-chaufför? Då är detta jobbet för dig! Om jobbet: Arbetsuppgifterna handlar om att åka runt på olika insamlingsslingor där man utgår från Fagersta. Vi lägger stor vikt i flexibilitet då vissa dagar kan innebära arbete i närliggande orter så som Köping samt Sala. Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet. Våra sopbilar är både av typen sidlastare o... Visa mer
Är du en självständig och ansvarsfull C-chaufför? Då är detta jobbet för dig!

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna handlar om att åka runt på olika insamlingsslingor där man utgår från Fagersta. Vi lägger stor vikt i flexibilitet då vissa dagar kan innebära arbete i närliggande orter så som Köping samt Sala.
Du kör enligt förplanerade rutter och hanterar extrahämtningar och eventuella avvikelser via datastöd i fordonet.
Våra sopbilar är både av typen sidlastare och baklastare. Schemat är förlagt till vardagar dagtid, men för leverans av matavfallspåsar kan även andra tider förekomma.

Behörigheter:
Har du kört lastbil, gärna sopbil, så har du en bra grund. Du är intresserad av miljö och självklart trivs du med chaufförsyrket och är mån om att utföra ett bra jobb. Du är bekväm med att fatta egna beslut och känner ett engagemang för att jobben vi utför alltid håller en hög nivå. Är du en öppen, prestigelös och flexibel person kommer du att trivas i det familjära klimat som kännetecknar oss. 
Vi vill att du trivs med att få vara en del av ett växande företag med ambitioner och allt som det innebär med utveckling, utmaning och engagemang. 
Du har som lägst C-kort samt giltigt YKB. 
Sysselsättningsgrad: 
Heltid. 

Arbetstider: 
Varierande 

??????OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se Visa mindre

C-chaufför Sidlastare Fagersta

Ansök    Mar 24    Jobwise AB    Renhållningsförare
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb! En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare. Vi är dessutom ett av de bemannings och rekryteringsföretag som är specialiserade på transport-branschen. ? Hej alla glada lastbilschaufförer med passion ... Visa mer
Vi på Jobwise strävar efter att skapa en bättre tillvaro för alla som går till ett jobb!

En av de saker som utmärker oss på Jobwise är tron på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare.

Vi är dessutom ett av de bemannings och rekryteringsföretag som är specialiserade på transport-branschen.

?

Hej alla glada lastbilschaufförer med passion för återvinning! ??????????

Vi söker nu en driven och positiv lastbilschaufför för återvinning som vill bli en del av vårt trevliga team i Fagersta. Vi erbjuder en familjär arbetsmiljö där alla hjälps åt och trivs tillsammans.

Om rollen:

- Lastbilschaufför återvinning med sidlastare och baklastare

- Kör 80% själv, men ibland får du sällskap och hjälp från en kollega

- Många stopp och en del stress, men en trevlig arbetsmiljö med mycket rörelse

- Upplärning under tre veckor, du åker med en kollega och lär dig hur allt fungerar

En vanlig arbetsdag:

- Morgonträff med kollegorna över en kopp kaffe och genomgång

- Körning på både landsbygd och orter/villaområden

- Använder en stor GPS/iPad som visar din rutt och alla stopp är markerade

- Tömmer lastbilen vid lunch, möjlighet att äta lunch på terminalen med kollegor

- Parkerar och går hem efter arbetsdagen

Våra hjärtan slår extra hårt för transportbranschen och vi har många anställda chaufförer. I videoklippet (om du klickat in dig på vår annons) får du veta mer om vad våra chaufförer tycker om oss som arbetsgivare.

Arbetstider: måndag - fredag 06:00 - ca 15:00.

Kompetenskrav:

- C-körkort

- YKB

- Digitalt förarkort

- Behärskar svenska språket

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av liknande arbete

- Stresstålig

- God fysik

Vi erbjuder marknadsmässig lön och följer kollektivavtalet.

Om du är redo att hoppa in i en meningsfull roll som lastbilschaufför för återvinning och bidra till en hållbar framtid, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt glada team! ????????????

Vi erbjuder dig även

- Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare

- Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill

- En bra relation med en omtänksam chef

- En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal

Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal ???? och schyssta villkor. Du blir även en del av ett företag som anstränger sig för sina anställda. Vi kommer att vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det. Visa mindre