Lediga jobb Jobzone Sverige AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Jobzone Sverige AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Lönespecialist till ledande industri i Fagersta!

Ansök    Sep 19    Jobzone Sverige AB    Löneadministratör
Om jobbet: Rollen som lönespecialist är bred, varierande och innebär stort ansvar. Du ansvarar för hela löneprocessen för totalt ca 200 medarbetare i Sverige, både tjänstemän och kollektivanställda. Du arbetar i lönesystemet Agda där du ansvarar för styrning i bland annat schemahantering och löner. Du kommer ha kontakt med externa parter och myndigheter där du säkerställer att rapportering sker på ett korrekt sätt och i enlighet med lagar och avtal. Arb... Visa mer
Om jobbet:

Rollen som lönespecialist är bred, varierande och innebär stort ansvar. Du ansvarar för hela löneprocessen för totalt ca 200 medarbetare i Sverige, både tjänstemän och kollektivanställda. Du arbetar i lönesystemet Agda där du ansvarar för styrning i bland annat schemahantering och löner.

Du kommer ha kontakt med externa parter och myndigheter där du säkerställer att rapportering sker på ett korrekt sätt och i enlighet med lagar och avtal.

Arbetsuppgifter kan bland annat vara:

- Tidrapportering
- Hantera löner
- Lönerevision
- Kollektivavtalstolkningar
- Registreringar av löneförändringar
- Rapportering till HR, chefer och myndigheter


Vem söker vi?

Vi söker efter dig som är en engagerad och strukturerad person med öga för detaljer och siffror. Du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete och för att uppgifter blir genomförda i tid. Du trivs med uppgifter som kräver ordning och reda, men du lyckas samtidigt vara flexibel och överblicka helheten då vardagen kan bli dynamisk.

Du är en utpräglad lagspelare samtidigt som du inte räds för att arbeta självständigt. Då du arbetar med många parallella uppgifter är det viktigt med struktur och förmåga att planera. Du har ett eget driv till utveckling och förbättring och det du inte kan, de vill du lära dig!

Arbetstider:

Kontorstider / flexibelt

Krav:

- Relevant utbildning inom lön och/eller ekonomi
- Tidigare arbetslivserfarenhet av att självständigt ha arbetat med hela löneprocessen
- Goda kunskaper i Excel
- Behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift


Meriterande:

- Tidigare arbetat i Agda lönesystem

Tillsättning:

Omgående.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan idag!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

C-chaufför som vill jobba med återvinning i Fagersta!

Om jobbet Här söker vi dig som är flexibel och vill arbeta i en varierad roll som c-chaufför i Fagersta. Du kommer att köra lastbil/sopbil med baklastarfunktion och sidolastarfunktion för att plocka upp kärl och containrar med avfall från både privatpersoner och företagskunder. Ditt jobb kommer att bestå av att köra den lagda rutten och hämta sopor för att sedan tömma på närmaste avfallsstation. Arbetstider Ca 06:00 - 15:00 Krav - C-körkort - YKB Start... Visa mer
Om jobbet

Här söker vi dig som är flexibel och vill arbeta i en varierad roll som c-chaufför i Fagersta. Du kommer att köra lastbil/sopbil med baklastarfunktion och sidolastarfunktion för att plocka upp kärl och containrar med avfall från både privatpersoner och företagskunder. Ditt jobb kommer att bestå av att köra den lagda rutten och hämta sopor för att sedan tömma på närmaste avfallsstation.

Arbetstider
Ca 06:00 - 15:00

Krav
- C-körkort
- YKB

Start

Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök tjänsten redan idag!

Meriterande
Du har yrkesvana av att köra lastbil.

- Digitalt förarkort Visa mindre