Lediga jobb som Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter i Fagersta

Se lediga jobb som Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker med samordningsansvar till uponor i virsbo

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på vår elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa  på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten redan idag! Om tjänsten Till underhållsavdelningen med 17 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en erfaren elektriker som kommer ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på vår elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa  på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Till underhållsavdelningen med 17 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en erfaren elektriker som kommer att styra det dagliga arbetet för elavdelningen. Och rapportera till underhållschef. 

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


Ansvara för daglig styrning och organisering av teamets dagliga arbete, fatta operativa beslut för sin avdelning, flagga för arbetstoppar, störningar och avvikelser till underhållschef.
Planera och bereda olika typer av elarbeten.
Genomföra felsökningar och service/ fortlöpande underhåll på produktionsutrustning.
Delta aktivt i den tekniska utvecklingen, samt vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning.


Kvalifikationer
Du har god ledarskapsförmåga och är trygg i en yrkesroll som innehåller både operativt och ledararbete. Du kan därför fördela arbetsuppgifter inom teamet och hjälpa till operativt där det behövs. 

Arbetsuppgifterna förutsätter att du är en utåtriktad, ansvarstagande och drivande person som är villig att utvecklas inom yrket. Rollen innebär mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper och det ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
Några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin.
Utbildningsbakgrund inom el- eller automationsteknik, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
 Är auktoriserad AL (auktoriserad lågspänning), eller tidigare ABL, för att kunna inneha elbehörighet (lågspänning) på siten men det är inget krav för att vara aktuell för tjänsten.
 Tidigare har arbetat i en ledande roll.
 ESA certifikat/heta arbeten/Skylift


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-07-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information : I det här uppdraget samarbetar Uponor med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponors produktionsanläggning i Virsbo är landets största, Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration. Visa mindre