Lediga jobb Randstad AB i Fagersta

Se alla lediga jobb från Randstad AB i Fagersta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Fagersta som finns inom det yrket.

Sjuksköterska till Fagersta

Arbetsbeskrivning Är du legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska som vill prova något nytt inför 2022? Välkommen att bli en del av oss på Randstad Care!   Vi söker en konsult till vårdavdelning i Fagersta. Du kommer att arbeta som sjuksköterska på en eftervårdsavdelning och inom avancerad hemsjukvård.  Randstad Care är specialister inom hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade vi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska som vill prova något nytt inför 2022? Välkommen att bli en del av oss på Randstad Care!  

Vi söker en konsult till vårdavdelning i Fagersta. Du kommer att arbeta som sjuksköterska på en eftervårdsavdelning och inom avancerad hemsjukvård. 

Randstad Care är specialister inom hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, hjälper dig att ordna ett upplägg som passar dig och dina önskemål. Vi strävar efter att bli din karriärpartner inom hälso- och sjukvård för en lång tid framöver.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Avdelningen har för närvarande 12 vårdplatser och är en eftervårdsavdelning (inget akutintag av patienter).

Arbetstider
Heltid eller deltid enligt överenskommelse under perioden januari - maj 2022. Arbetstid dag, kväll, helg.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.

Ansökan
För mer information kontakta gärna konsultchef Desiré Amanpour, [email protected]

Sista ansökningsdag: 2022-01-16. Urval kommer att påbörjas from. den 17/1. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Elektriker med samordningsansvar till uponor i virsbo

Arbetsbeskrivning Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på vår elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa  på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten redan idag! Om tjänsten Till underhållsavdelningen med 17 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en erfaren elektriker som kommer ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på vår elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa  på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Till underhållsavdelningen med 17 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en erfaren elektriker som kommer att styra det dagliga arbetet för elavdelningen. Och rapportera till underhållschef. 

Ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:


Ansvara för daglig styrning och organisering av teamets dagliga arbete, fatta operativa beslut för sin avdelning, flagga för arbetstoppar, störningar och avvikelser till underhållschef.
Planera och bereda olika typer av elarbeten.
Genomföra felsökningar och service/ fortlöpande underhåll på produktionsutrustning.
Delta aktivt i den tekniska utvecklingen, samt vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning.


Kvalifikationer
Du har god ledarskapsförmåga och är trygg i en yrkesroll som innehåller både operativt och ledararbete. Du kan därför fördela arbetsuppgifter inom teamet och hjälpa till operativt där det behövs. 

Arbetsuppgifterna förutsätter att du är en utåtriktad, ansvarstagande och drivande person som är villig att utvecklas inom yrket. Rollen innebär mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper och det ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
Några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin.
Utbildningsbakgrund inom el- eller automationsteknik, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
 Är auktoriserad AL (auktoriserad lågspänning), eller tidigare ABL, för att kunna inneha elbehörighet (lågspänning) på siten men det är inget krav för att vara aktuell för tjänsten.
 Tidigare har arbetat i en ledande roll.
 ESA certifikat/heta arbeten/Skylift


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2022-07-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information : I det här uppdraget samarbetar Uponor med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponors produktionsanläggning i Virsbo är landets största, Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration. Visa mindre

interim produktionschef

Arbetsbeskrivning Nu har du möjlighet att få leda ett produktionsavsnitt under en period i ett internationellt företag med familjeanda. Företaget präglas av en företagskultur som genomsyras av ett genuint intresse för kunder och personligt engagemang.  Ansvarsområden Som produktionschef ansvarar du för hela produktionsavsnittet med ca 100 medarbetare och till din hjälp har du produktionsledare och arbetsledare. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp och ansva... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu har du möjlighet att få leda ett produktionsavsnitt under en period i ett internationellt företag med familjeanda. Företaget präglas av en företagskultur som genomsyras av ett genuint intresse för kunder och personligt engagemang. 

Ansvarsområden
Som produktionschef ansvarar du för hela produktionsavsnittet med ca 100 medarbetare och till din hjälp har du produktionsledare och arbetsledare. Du ingår i fabrikens ledningsgrupp och ansvarar för ditt avsnitts resultat och mål samtidigt som du ser till hela verksamhetens utveckling.

Arbetstider
Detta är ett interimsuppdrag som startar omgående och kommer pågå mellan 6-12 månader.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från en liknande roll som produktionschef, med fördel från verkstadsindustrin. Du har god erfarenhet av att arbeta med Lean processer och att utveckla produktionsprocesser. Du har även ledningsgruppserfarenhet och leder genom ett tillitsbaserat ledarskap. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via www.randstad.se, vi tar emot ansökningar löpande, dock senast den 2021-12-29. Vid frågor kontakta Malin Brock, [email protected] 0733-43  43 56.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sjuksköterska till Fagersta

Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i Fagersta med start omgående. Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning och avancerad hemsjukvård. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta i Fagersta med start omgående.

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning och avancerad hemsjukvård.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
Medicinklinik samt avancerad hemsjukvård.

Arbetstider
Dag/kväll omgående tom 2021-04-11.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-02-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Sjuksköterska till Fagersta

Arbetsbeskrivning Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult i Fagersta. Sedvanliga arbetsuppgifter sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibil... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Randstad Care söker sjuksköterska som vill arbeta som konsult i Fagersta.

Sedvanliga arbetsuppgifter sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. 
 
Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Kommunal hälso- och sjukvård.

Arbetstider
2020-05-15 till 2020-08-31.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-04-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Institutionschef till Statens institutionsstyrelse

Ansök    Okt 15    Randstad AB    Omsorgschef
Arbetsbeskrivning SiS ungdomshem Sundbo ligger utanför Fagersta. Sundbo har i uppdrag att bedriva vård och behandling för ungdomar som placerats av socialtjänsten med stöd av lagen om vård av unga (LVU) och har också platser avsedda för ungdomar som dömts till sluten ungdomsvård (LSU).  Institutionen har sex avdelningar med plats för totalt 39 pojkar. Målgruppen är icke skolpliktiga pojkar. Inom institutionen finns en skola samt en hälso- och sjukvårdsorga... Visa mer
Arbetsbeskrivning
SiS ungdomshem Sundbo ligger utanför Fagersta. Sundbo har i uppdrag att bedriva vård och behandling för ungdomar som placerats av socialtjänsten med stöd av lagen om vård av unga (LVU) och har också platser avsedda för ungdomar som dömts till sluten ungdomsvård (LSU).  Institutionen har sex avdelningar med plats för totalt 39 pojkar. Målgruppen är icke skolpliktiga pojkar. Inom institutionen finns en skola samt en hälso- och sjukvårdsorganisation som båda ingår i institutionschefens ansvarsområde.

Ansvarsområden
Som institutionschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar för institutionen. Vid institutionen finns en biträdande institutionschef, en rektor samt sex avdelningsföreståndare. Du är direkt underställd verksamhetsdirektören för SiS Ungdomsvård norr och ingår tillsammans med övriga institutionschefer i dennes ledningsgrupp. 

Vi söker dig som: 
• har uppnått goda resultat i ett utvecklingsinriktat arbete 
• vill driva en händelserik verksamhet med ordning och reda som ett motto 
• kan bidra med engagemang och energi i vår samhällsviktiga verksamhet. 

Kvalifikationer
• Du ska inneha akademisk examen med minst 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap, eller annan inriktning som tillsammans med arbetserfarenhet bedöms relevant för tjänsten. 
• Du ska ha flerårig chefserfarenhet med budget- och personalansvar 
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket 
• Du är en relationsbyggare och skicklig kommunikatör 
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper 

Meriterande: 
• Det är meriterande om du varit chef inom statlig verksamhet
• Erfarenhet av indirekt ledarskap, dvs erfarenhet av att leda verksamheten genom de direkta cheferna
• Erfarenhet från verksamhet som bedriver vård och behandling.

Ansökan
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och pga en kraftig underrepresentation av kvinnor på denna befattning ser vi gärna kvinnor som sökande.

Anställningsform: Tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad i Uppsala. Kontaktperson är Martin Winrow, 072-553 07 92. Om företaget
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. 

Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta: 

Robert Stenbom 
Verksamhetsdirektör ungdomsvård norr 
Tel. 010-453 43 21

Henrik Isgren
SACO
Tel: 073-066 72 36
Mikael Vuopio 
ST/OFR
Tel: 070-554 41 32

Mika Erkkonen
SEKO
Tel: 010-453 52 12 Visa mindre

Systemutvecklare

Systemutvecklare Kreativ Systemutvecklare– Seco Tools Vill du att din kreativitet och nyskapande ideer kommer till nytta? Jobba då hos oss, det globala företaget med den familjära känslan. Dina idéer är viktiga för oss! Vi söker en utåtriktad systemutvecklare till vår utvecklingsavdelning, IT Demand Operations. Teamet består av tre personer som har en viktig roll att ta fram förbättringar och nyskapande lösningar som gör livet lättare för vår affärsv... Visa mer
Systemutvecklare
Kreativ Systemutvecklare– Seco Tools

Vill du att din kreativitet och nyskapande ideer kommer till nytta? Jobba då hos oss, det globala företaget med den familjära känslan. Dina idéer är viktiga för oss!Vi söker en utåtriktad systemutvecklare till vår utvecklingsavdelning, IT Demand Operations. Teamet består av tre personer som har en viktig roll att ta fram förbättringar och nyskapande lösningar som gör livet lättare för vår affärsverksamhet och våra kunder. Att ha en bra kommunikation mellan våra verksamheter är viktigt för oss för att kunna förstå och matcha de behov som finns för att kunna göra vårt bästa möjliga. Vi vill ta tillvara alla bra idéer och få alla att känna sig delaktiga därför är det viktigt för oss att ha ett öppet klimat där vi också har kul tillsammans.Om rollen

Du kommer att arbeta med systemutveckling, genomföra systemförbättringar och integrationer.
I ditt dagliga arbete ingår även att designa, utveckla och testa samt felsöka och implementera programvara. Förutom utveckling, underhåll och support av systemet, är du även 3: d line support där du hanterar incidenter och förfrågningar.

En annan viktig uppgift är att säkerställa att vi följer fastställda policys och standarder.För att skapa en god samverkan och förståelse med våra olika avdelningar så bör du ha lätt för dig att skapa bra relationer och känner dig bekväm med att kliva fram och föra talan för teamet i olika sammanhang. Hos oss är det fritt fram för kreativitet och tänka nytt, se problem och lösningar ur olika synvinklar.Avdelningen har ett globalt ansvar och är organiserat kring tre regionala knutpunkter, Fagersta, Pune och Troy. Resor några gånger per år kan förekomma.Din Profil: Du har Datavetenskaplig utbildning eller motsvarande. Vi ser att du har erfarenhet av Systemutveckling, Processmodellering och har även arbetat med krav och test och systemdokumentation. Gärna arbetat med Agila metoder och/eller projektledning.

Du behöver kunna engelska flytande, både i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, driven och har passion för att lösa problem. Du är trygg i dig själv och med din kunskap och erfarenhet klarar du snabba förändringar och kan prioritera om när det krävs.
Du har ett trevligt och positivt sätt och gillar att knyta nya kontakter med andra människor.


Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools ABDin ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] [ mailto:[email protected] ]
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 18 augusti 2019Start: OmgåendeOm Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker våra anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer. Visa mindre

Software Developer - Seco Tools

Ansök    Jun 3    Randstad AB    Mjukvaruutvecklare
Software Developer Software Developer - Seco Tools Följ med oss på vår framtidsresa! Vi på Seco Tools befinner oss i ett spännande skede när vi lämnat den traditionella industrin bakom oss och nu är på väg mot Industri 4.0. Allt vi gör genomsyras av förändringsvindar och vi har dessutom bra vind i seglen! Därför söker vi dig som vill vara med och bygga ett starkt team där ni tillsammans med din avdelning och IT ser till att Seco Tools har IT lösningar... Visa mer
Software Developer
Software Developer - Seco Tools

Följ med oss på vår framtidsresa!Vi på Seco Tools befinner oss i ett spännande skede när vi lämnat den traditionella industrin bakom oss och nu är på väg mot Industri 4.0. Allt vi gör genomsyras av förändringsvindar och vi har dessutom bra vind i seglen! Därför söker vi dig som vill vara med och bygga ett starkt team där ni tillsammans med din avdelning och IT ser till att Seco Tools har IT lösningarna och den service som behövs för att följa sin strategi och nå sitt mål att vara världsledande och i ständig teknologisk framkant mot den moderna industrin.Om rollen

Rollen ingår i avdelningen IT Demand Market & Sales and Consultancy i ett globalt team som består av 6 utvecklare och en tekniskt ansvarig. De utvecklar program/system som stödjer avdelningen, som är i en spännande utvecklingsfas. Placeringsorten är Fagersta med möjlighet att arbeta några dagar i veckan på distans.

Dina arbetsuppgifter består av systemutveckling inom bland annat C# och JavaScript. Du kommer att arbeta med design, utveckling och test samt felsökning och implementering av mjukvara.
Du kommer även att arbeta med skalbarhet, säkerhet och tillgänglighet, ta fram systemspecifikationer och krav samt skapa och underhålla systemdokumentation.

Vi har ett öppet och lärande arbetsklimat vilket är en förutsättning då du arbetar fram kreativa förslag på lösningar och funktionalitet till företagets olika verksamheter. Du kommer att ha ett tekniskt ansvar för utveckling, underhåll och support av systemet.
Tillsammans med bland annat IT Demand Manager tydliggör ni för verksamheten om hur systemet kan tillföra ett affärsvärde. Du behöver gilla att vara ”spindeln i nätet” och vara den som kommunicerar mellan utvecklare och olika verksamheter i företaget.Din Profil: Du har Datavetenskaplig utbildning eller likvärdigt.
Du har flera års erfarenhet av Systemdesign, Process- och Datamodellering. Du bör ha erfarenhet av krav och test, gärna utveckling av Web Applikationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Agila metoder. Eftersom vi är ett globalt företag så behöver du kunna engelska flytande, både i tal och skrift.

För att trivas här bör du gilla utmaningar och vara flexibel och kunna prioritera om utan problem. Du är strukturerad och gillar att samarbeta med ditt team samtidigt som du tar eget ansvar.

Vi ser gärna att du är social och kan kliva fram och ta plats i olika forum när det behövs.


Omfattning: Heltid

Ort: Fagersta

Uppdragsgivare: Seco Tools ABDin ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] [ mailto:[email protected] ]
Vi arbetar löpande med urvalet skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 16 juni 2019Antal platser: 1 st

Start: OmgåendeOm Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar för effektiv skärande bearbetning i metall. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värdena: Passion för våra kunder, Familjeanda, Personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 4300 personer. Visa mindre