Lediga jobb som Planeringschef i Fagersta

Se lediga jobb som Planeringschef i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Planeringschef

Ansök    Nov 22    SECO Tools AB    Planeringschef
Skulle du trivas i ett familjärt företag där du får chansen att skapa rätt förutsättningar för ett effektivt och lönsamt resultat i produktionen? Då skulle du passa hos oss på Seco Tools! Till vår produktion i Fagersta söker vi nu en Planeringschef. Här strävar vi efter att ständigt ligga i framkant när det gäller kraven på framtidens produkter och tjänster samt för att driva teknikutvecklingen i produktionen framåt. Vi erbjuder dig chansen att vara med oc... Visa mer
Skulle du trivas i ett familjärt företag där du får chansen att skapa rätt förutsättningar för ett effektivt och lönsamt resultat i produktionen? Då skulle du passa hos oss på Seco Tools!
Till vår produktion i Fagersta söker vi nu en Planeringschef. Här strävar vi efter att ständigt ligga i framkant när det gäller kraven på framtidens produkter och tjänster samt för att driva teknikutvecklingen i produktionen framåt. Vi erbjuder dig chansen att vara med och förbättra vårt arbete på lång sikt genom utökade automations- och digitaliseringslösningar samt möjligheten att utvecklas i din roll som ledare.
Kort om ditt jobb
I den här rollen har du det övergripande produktionsansvaret för avsnittet planering, med ett personalansvar för ca 20 medarbetare. Du analyserar, styr och utvecklar prestandan i vår produktion för att den ska bli så effektiv som möjligt. Tillsammans med ledningsgruppen initierar du och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål, och säkerställer att miljö- och arbetsmiljökrav följer våra principer och policys. Vi genomför olika satsningar inom Industri 4.0 och vi vill utveckla planeringen med hjälp av digitala tvillingar, Artificiell Intelligens och modernare visualisering. Du driver simuleringar och optimeringar av fabriken enl. LEAN-principer.
Du sitter med i ledningsgruppen för produktionsenheten och arbetar huvudsakligen på plats i Fagersta.
Vem du är?
Vi söker dig som har en teoretisk högskoleutbildning kombinerat med gedigen ledarerfarenhet och goda LEAN-kunskaper. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom tillverkande industri och har ett stort intresse för digitalisering. Kunskap inom systemen M3 ERP, Raps och Power BI är ett plus. Eftersom vi verkar lokalt och i en global miljö behöver du god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.
Du är en trygg och lyhörd ledare som utmanar och ser till allas behov. Med dina analytiska egenskaper har du förmågan att skapa dig en helhetssyn samt en god förståelse för värdet i en långsiktig utveckling. Du andas service och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter och nätverk i vår globala organisation.
Välkommen till vår familj!
På Seco är vi övertygade om att mångfald och inkludering är en viktig grund för en framgångsrik verksamhet. Vi är lösningsorienterade och vår företagskultur symboliseras av genuin familjeanda, personligt engagemang och passion för våra kunder. Våra medarbetare betyder mycket för oss och vi erbjuder arbetsförmåner såsom bonusprogram, friskvård, modernt gym på företaget, lunchförmån och besök hos naprapat eller kiropraktor.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 6 december, 2022. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com (jobb-id: R0048178).
Vi eftersträvar en öppen och rättvis rekrytering och använder olika verktyg för att möjliggöra en objektiv process. När du söker denna tjänst kommer du därför få en inbjudan via email till att genomföra ett personlighets- och logiktest. Återkoppling kommer direkt efter genomfört test och urvalsprocessen startar efter sista ansökningsdatum.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Magnus Larsson, rekryterande chef, 0223-400 75
Fackliga kontaktpersoner
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23
Fuad Mucic, Akademikerföreningen, 0589-856 20
Benny Christiansen, Ledarna, 0223- 405 76
För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.
Rekryterare
Heidi Pynnönen Visa mindre