Lediga jobb som Finmekaniker i Fagersta

Se lediga jobb som Finmekaniker i Fagersta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Fagersta som finns hos arbetsgivaren.

Avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Sundbo

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar Si... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

ARBETSUPPGIFTER
SiS ungdomshem Sundbo söker en ansvarstagande och engagerad avdelningsföreståndare till en av våra LVU-avdelningar. Dina arbetsuppgifter är att i enlighet med uppställda mål leda och utveckla avdelningen med ansvar för omvårdnad och behandling av ungdomarna. Utöver det dagliga arbetet på avdelningen ansvarar du även för dess personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. I ledarskapet ingår även metodutveckling, dokumentation och uppföljning som viktiga delar. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och ska förutom avdelningsansvar verka för institutionens utveckling. Till din hjälp har du en behandlingssekreterare och 12 behandlingspedagoger. Du ingår också i institutionens chefberedskap enligt rullande schema. Alla avdelningsföreståndare ingår i ett internt nätverk med kollegor i samma yrkesroll som samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare och du har stora möjligheter att öka din kompetens.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har en akademisk examen om minst 180 hp som skapar förutsättningar för att på ett fullgott sätt lösa ovanstående arbetsuppgifter. Socionomutbildning, utbildning inom samhällsvetenskap eller beteendevetenskap samt utbildning inom pedagogik med inriktning ungdoms och missbruksvård är meriterande men annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig kan komma ifråga. Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som chef/ ledare med helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. Det är ett krav att du har B-körkort och inställelsetid på max 1 h under beredskap.

Meriterande:
- Ledarskapserfarenheten från arbete inom ungdomsvård, institutionsvård, socialtjänst eller motsvarande.
- Erfarenhet av att arbeta med målgruppen eller har erfarenhet av socialtjänst, skola eller psykiatri.
- Kunskaper om särskilda befogenheter kopplat till LVU och LSU samt erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning.

Personliga egenskaper:
Arbetet inom SiS kräver att du är strukturerad och tydlig i ditt ledarskap. Uppdraget som avdelningsföreståndare kräver ett gott samarbete både inom institutionen och med våra samarbetspartners. Du behöver också ha förmågan att engagera din personal och skapa ett arbetsklimat som präglas av delaktighet, utveckling och arbetsglädje. Du har en prestigelös inställning och utövar ett moget ledarskap genom förmågan att balansera myndighetens, personalgruppens och ungdomarnas mål och behov. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmågan till helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på ledarskap överensstämmer med vår.

ÖVRIGT
- SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
- SiS gör registerkontroll innan anställning.
- Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Avdelningschef vård och omsorg, Fagersta kommun

Ansök    Feb 24    Experis AB    Avdelningschef, kommun
Vi söker nu en ny drivande och kunnig ledare till Fagersta kommun som får organisationen och medarbetarna att växa och utvecklas. Som chef i Fagersta kommun, får du stor möjlighet till påverkan och har en viktig roll i att forma och utveckla kommunens framtida moderna socialtjänst. Vad erbjuder vi dig? Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner... Visa mer
Vi söker nu en ny drivande och kunnig ledare till Fagersta kommun som får organisationen och medarbetarna att växa och utvecklas.

Som chef i Fagersta kommun, får du stor möjlighet till påverkan och har en viktig roll i att forma och utveckla kommunens framtida moderna socialtjänst.

Vad erbjuder vi dig?

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. En kommun av vår storlek gör att du får större helhetsperspektiv och möjlighet till att vara med och påverka. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi idag cirka 13 300 invånare.

Att vara ledare i Fagersta kommun innebär att du arbetar värdegrundsbaserat utifrån kommunens värdegrund STAR - samarbete, trygghet, ansvar, respekt. Ett förhållningssätt som möjliggör att du kan leda medarbetare mot uppsatta mål för att skapa bästa möjliga service, trygghet samt att främja individens förmåga till självständighet.

Socialförvaltningen i Fagersta kommun ansvarar för att socialnämndens beslut verkställs och att de verksamheter som vilar på nämndens ansvar utförs. Förvaltningen består av avdelningarna, Individ- och familjeomsorg och Vård- och omsorgsavdelningen med sammanlagt tre avdelningschefer. Som vård och omsorgschef är du anställd av socialförvaltningen med socialchefen som närmaste chef.

Vad ska du göra?

Ditt arbete innebär att leda, skapa engagemang, tillit och delaktighet i verksamheten. Som avdelningschef inom vård och omsorg, område funktionshinder samt myndighetsutövning kommer du ha huvudansvaret för kommunens biståndsenhet, verkställighet inom funktionshinderområde samt förvaltningens bemanningsenhet.

Du har personal- verksamhet- och budgetansvar och är ansvarig för att verksamheten har de kunskaper, resurser, system och rutiner som krävs. I arbetet ingår att vara stödjande, sakkunnig, drivande i utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet och att förankra och implementera förändringar på en strategisk nivå.

De utvecklingsuppdrag som du fått tilldelat, kommer du att leda självständigt och med mandat. Du kommer att delta i socialchefens ledningsgrupp, inklusive APT där även socialförvaltningens stödfunktioner deltar. Du kommer att leda avdelningschefens ledningsgrupp och ha samverkanspartners både internt och externt. På socialförvaltningen har vi ett gott samarbete och god samverkan med övriga chefer och medarbetare både inom socialförvaltning och mellan de övriga kommunala förvaltningarna. Du ersätter socialchef och övriga avdelningschefer vid dess frånvaro.

Vem är du?

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och dokumenterad ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom motsvarande verksamheter och av att leda andra chefer. Det är meriterande om du genomgått en ledarskapsutbildning och erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation. Du har B-körkort.

Som person är du modig, prestigelös och har lätt för att motivera andra i din omgivning. Du är strukturerad och tydlig i ditt ledarskap samt i din kommunikation. Du har ett relationsskapande förhållningssätt som genomsyras av tillit till medarbetarens kreativa kraft, vilket ger förutsättningar för att nå verksamhetens mål. Vidare har du förmåga att se helheten och entusiasmera våra kunniga och engagerade enhetschefer. Du är omvärldsorienterad och följer utvecklingen inom området och skapar förutsättningar för ständiga förbättringar.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Fagersta kommun med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke på 070-377 54 27 eller [email protected]

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Socialchef Ingrid Holmgren 0223- 44265

Fackliga företrädare

Vision, Britt-Marie Nohrstedt 0223-44295 Visa mindre

Jag söker plåt riktare utan omlackering

Ansök    Jun 20    ART Smart Repair AB    Finmekaniker
Vi på ART Smart Repair AB riktar bilplåt utan omlackering på plats. Va har över 160 bilfirmor over hela Sverige. vi önskar en PDR tekniker som redan kan sitt jobb utan anmärkning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på ART Smart Repair AB riktar bilplåt utan omlackering på plats. Va har över 160 bilfirmor over hela Sverige.
vi önskar en PDR tekniker som redan kan sitt jobb utan anmärkning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Sundbo

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.

SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

ARBETSUPPGIFTER
SiS ungdomshem Sundbo söker en avdelningsföreståndare till vår utredningsavdelning då nuvarande avdelningsföreståndare ska gå i pension. Dina arbetsuppgifter är att i enlighet med uppställda mål leda och utveckla avdelningen med ansvar för omvårdnad och behandling av ungdomarna. Utöver det dagliga arbetet på avdelningen ansvarar du även för dess personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. I ledarskapet ingår även metodutveckling, dokumentation och uppföljning som viktiga delar. Du ingår i institutionens ledningsgrupp och ska förutom avdelningsansvar verka för institutionens utveckling. Till din hjälp har du två behandlingssekreterare och 12 behandlingspedagoger. Du ingår också i institutionens chefberedskap enligt rullande schema. Alla avdelningsföreståndare ingår i ett internt nätverk med kollegor i samma yrkesroll som samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare och du har stora möjligheter att öka din kompetens.

KVALIFIKATIONER
Det är ett krav att du har en akademisk examen om minst 180hp som skapar förutsättningar för att på ett fullgott sätt lösa ovanstående arbetsuppgifter. Socionomutbildning, utbildning inom samhällsvetenskap eller beteendevetenskap samt utbildning inom pedagogik med inriktning ungdoms och missbruksvård är meriterande men annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig kan komma ifråga. Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som chef/ ledare med helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. Det är ett krav att du har B-körkort och inställelsetid på max 1 h under beredskap.

Meriterande:
- Ledarskapserfarenheten från arbete inom ungdomsvård, institutionsvård, socialtjänst eller motsvarande.
- Erfarenhet av att arbeta med målgruppen eller har erfarenhet av socialtjänst, skola eller psykiatri.
- Kunskaper om särskilda befogenheter kopplat till LVU och LSU samt erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning.

Personliga egenskaper:
Arbetet inom SiS kräver att du är strukturerad och tydlig i ditt ledarskap. Uppdraget som avdelningsföreståndare kräver ett gott samarbete både inom institutionen och med våra samarbetspartners. Du behöver också ha förmågan att engagera din personal och skapa ett arbetsklimat som präglas av delaktighet, utveckling och arbetsglädje. Du har en prestigelös inställning och utövar ett moget ledarskap genom förmågan att balansera myndighetens, personalgruppens och ungdomarnas mål och behov. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmågan till helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på ledarskap överensstämmer med vår.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Visa mindre

Jag söker plåt riktare utan omlackering

Ansök    Aug 26    ART Smart Repair AB    Finmekaniker
Vi på ART Smart Repair AB riktar bilplåt utan omlackering på plats. Va har över 160 bilfirmor over hela Sverige. vi önskar en PDR tekniker som redan kan sitt jobb utan anmärkning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på ART Smart Repair AB riktar bilplåt utan omlackering på plats. Va har över 160 bilfirmor over hela Sverige.
vi önskar en PDR tekniker som redan kan sitt jobb utan anmärkning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vice President and Head of HR

Ansök    Jan 27    SECO Tools AB    Personalchef/HR-chef
Right now, you have an extraordinary opportunity to join a people company in the machining industry, by stepping into an exciting position where you significantly contribute to build our workplace culture and company success. For Seco Tools, we’re looking for an accessible and visionary Vice President and Head of HR. Someone who shares our family spirit and passion for business, and who wants to create a future direction where people aspects truly stand ou... Visa mer
Right now, you have an extraordinary opportunity to join a people company in the machining industry, by stepping into an exciting position where you significantly contribute to build our workplace culture and company success. For Seco Tools, we’re looking for an accessible and visionary Vice President and Head of HR. Someone who shares our family spirit and passion for business, and who wants to create a future direction where people aspects truly stand out!

Leading the Seco HR community means working in a global, dynamic and innovative arena. We’re spread across 75 different countries and you get to connect with brilliant minds as you inspire development, support growth, lift our performances and celebrate our people!

About the job
Joining us in this position, you’re a central partner to our President and an active member of our management team. You lead HR with a strategic outlook and make sure we have a clear roadmap and broad understanding of how to establish operational excellence and build competence for the future. Adapting to shifting market conditions, contributing in exciting change projects and amplifying quality of leadership are focus areas – and not to forget the importance of enhancing employee engagement. You’re also responsible for a wide range of HR activities and processes such as diversity and inclusion, people development, talent acquisition and succession planning. By guiding us in the complete HR delivery you develop and implement a people strategy closely linked to our business needs.

Acting in a global environment with many exciting encounters across both cultures and borders, you need to be the number one promoter of excellent collaborations. You develop networks and establish partnerships - both internally and with relevant industries and universities - and you constantly touch base with the wider organization to ensure synergies and share knowledge. We’re a people oriented, open minded and modern business, where flexible working conditions and work life balance are very important. Always keeping this in mind and living our company values, you’re a brave and inspiring leader for our HR community and you create an enthusiastic, sustainable and forward-thinking culture where freedom and responsibilities goes hand in hand.

In this role, you could have your base at any of our European sites, although you do need to spend part of your time at our headquarters in Fagersta, Sweden.

About you
Your background includes a relevant academic degree, combined with broad experiences from the field of HR. You understand the manufacturing industry and you’re used to a dynamic business setting with a variety of different roles. On top of this, you really embrace the challenges and opportunities of HR connected to global operations. Previously working with people strategies is needed, and you’re skilled in building teams, developing individuals and setting ways of working. Additionally, you have the tools and know-how for successful change management, HR projects?and implementation of new?initiatives. As we’re a global player, you naturally need advanced skills in English.

Yes, your background is important, but we’re equally passionate about your personality. You’re a good listener, a committed doer and an exceptional communicator – someone who easily interacts, builds trust and always leave a positive impact. You show the way, deliver results and encourage improvements. Acting as a role model in relation to people management is in your DNA, and you take pride in bringing an inclusive perspective where differences are both considered and valued. All in all, you inspire us to be an employer of choice!

Our Seco culture
As one of the world’s leading suppliers of metal cutting products and solutions, we’re proud to join forces with our customers and help them navigate into a more digital, productive and sustainable future. All Seco employees across the globe share our family spirit, along with a passion for our customers and a personal commitment to what we do. For us, it is also clear that our diversities form the best foundation for achieving great results. Visit our LinkedIn or Facebook to get to know us and our products further.

Application
We look forward to your application and ask you to please make sure that we have it before February 14, 2021. Read more about us and apply at www.secotools.com (Job ID: R0024163).

Contact information
For more information about this exciting key position within Seco Tools, please contact:
Fredrik Vejgården, President of Seco Tools, [email protected]
James Crilley, Executive Talent Acquisition Manager, +46 (0)70 616 76 23

Swedish Union contacts
Monica Andersson, Unionen, +46 (0)223 403 23
Thomas Andersson, Akademikerföreningen, +46 (0)223 405 35
Håkan Westborg, Ledarna, +46 (0)223 406 27


To learn about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts. Visa mindre

Institutionschef till Statens institutionsstyrelse

Ansök    Okt 15    Randstad AB    Omsorgschef
Arbetsbeskrivning SiS ungdomshem Sundbo ligger utanför Fagersta. Sundbo har i uppdrag att bedriva vård och behandling för ungdomar som placerats av socialtjänsten med stöd av lagen om vård av unga (LVU) och har också platser avsedda för ungdomar som dömts till sluten ungdomsvård (LSU).  Institutionen har sex avdelningar med plats för totalt 39 pojkar. Målgruppen är icke skolpliktiga pojkar. Inom institutionen finns en skola samt en hälso- och sjukvårdsorga... Visa mer
Arbetsbeskrivning
SiS ungdomshem Sundbo ligger utanför Fagersta. Sundbo har i uppdrag att bedriva vård och behandling för ungdomar som placerats av socialtjänsten med stöd av lagen om vård av unga (LVU) och har också platser avsedda för ungdomar som dömts till sluten ungdomsvård (LSU).  Institutionen har sex avdelningar med plats för totalt 39 pojkar. Målgruppen är icke skolpliktiga pojkar. Inom institutionen finns en skola samt en hälso- och sjukvårdsorganisation som båda ingår i institutionschefens ansvarsområde.

Ansvarsområden
Som institutionschef har du verksamhets-, budget- och personalansvar för institutionen. Vid institutionen finns en biträdande institutionschef, en rektor samt sex avdelningsföreståndare. Du är direkt underställd verksamhetsdirektören för SiS Ungdomsvård norr och ingår tillsammans med övriga institutionschefer i dennes ledningsgrupp. 

Vi söker dig som: 
• har uppnått goda resultat i ett utvecklingsinriktat arbete 
• vill driva en händelserik verksamhet med ordning och reda som ett motto 
• kan bidra med engagemang och energi i vår samhällsviktiga verksamhet. 

Kvalifikationer
• Du ska inneha akademisk examen med minst 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap, eller annan inriktning som tillsammans med arbetserfarenhet bedöms relevant för tjänsten. 
• Du ska ha flerårig chefserfarenhet med budget- och personalansvar 
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket 
• Du är en relationsbyggare och skicklig kommunikatör 
• Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper 

Meriterande: 
• Det är meriterande om du varit chef inom statlig verksamhet
• Erfarenhet av indirekt ledarskap, dvs erfarenhet av att leda verksamheten genom de direkta cheferna
• Erfarenhet från verksamhet som bedriver vård och behandling.

Ansökan
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och pga en kraftig underrepresentation av kvinnor på denna befattning ser vi gärna kvinnor som sökande.

Anställningsform: Tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad i Uppsala. Kontaktperson är Martin Winrow, 072-553 07 92. 



Om företaget
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. 

Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta: 

Robert Stenbom 
Verksamhetsdirektör ungdomsvård norr 
Tel. 010-453 43 21

Henrik Isgren
SACO
Tel: 073-066 72 36
Mikael Vuopio 
ST/OFR
Tel: 070-554 41 32

Mika Erkkonen
SEKO
Tel: 010-453 52 12 Visa mindre

Förbundschef till Norra Västmanlands kommunalteknikförbund NVK

Norra Västmanlands kommunalteknikförbund (NVK) är ett samverkansförbund som servar Norberg och Fagersta kommun avseende fastigheter, vatten, avlopp, gator, IT, skogsförvaltning samt lokalvård. Förbundet har ca 150 medarbetare och omsätter ca 400 miljoner per år. NVK har som vision och mål att verka för att alla ärenden ska behandlas på korrekt och med ett gott bemötande. En hög servicegrad ska genomsyra hela organisationen. Man ska i samråd med kommuner,... Visa mer
Norra Västmanlands kommunalteknikförbund (NVK) är ett samverkansförbund som servar Norberg och Fagersta kommun avseende fastigheter, vatten, avlopp, gator, IT, skogsförvaltning samt lokalvård. Förbundet har ca 150 medarbetare och omsätter ca 400 miljoner per år.

NVK har som vision och mål att verka för att alla ärenden ska behandlas på korrekt och med ett gott bemötande. En hög servicegrad ska genomsyra hela organisationen. Man ska i samråd med kommuner, föreningar och andra aktörer skapa förutsättningarför ett varierat och rikt utbud inom kultur, fritid och näringsliv där man ska utveckla och etablera Fagersta och Norbergs kommuner som besöksmål och stötta kommunerna vid evenemang.

Vidare ska NVK verka för att:

* Tillgodose behovet av en välfungerande, hållbar och säker infrastruktur
* Tillhandahålla ändamålsenliga verksamhetslokaler och bostäder där ledorden är framförhållning, kreativitet, flexibilitet och resurshållning
* Skapa tryggare kommuner på många olika plan
* Tillgodose samlingsplatser och mötesplatser för olika generationer och kulturer, såsom parker, badplatser och lekparker
* Det ska finnas välkomnande och rena miljöer runt om i kommunerna och dess verksamheter

NVK söker Förbundschef som ska ta organisationen till nästa nivå!

Rollbeskrivning

Förbundschefen ansvarar för att styra och leda Norra Västmanlands kommunalteknikförbund och dess verksamheter utifrån medlemskommunernas och direktionens inriktning och målsättning. Tillsammans med övriga chefer och medarbetare skapar du en komptent och kvalificerad organisation som erbjuder attraktiva tjänster som efterfrågas på såväl kort som lång sikt. Det utåtriktade arbetet mot medlemskommunerna och andra samverkanspartners är en viktig del i uppdraget. Förbundet och dess medarbetare är på många sätt kommunernas ansikte utåt då man ofta spontant kommer i kontakt med många människor i kommunerna i sin yrkesutövning. Utan dessa personer skulle saker och ting som vi tar som självklara i kommunen inte fungera. Därför blir det viktigt att man som förbundschef verkar för att hela organisationen representerar och realiserar våra mål och visioner samt servicekänsla i det dagliga arbetet. Förbundschefen representerar också förbundet i regionssamverkan.

Bakgrund

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller en erfarenhet som bedöms som likvärdig. För tjänsten krävs flerårig chefserfarenhet och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att vara chef inom offentlig sektor. Vi söker dig som kan leda och utveckla vår verksamhet mot en modern, effektiv och sammanhållen organisation med en tydlig helhetssyn.

Vi ser att du är en trygg och stabil person med väl grundade och tydliga värderingar. Vi ser även att du har en förmåga att skapa goda relationer genom att samarbeta, samverka, lyssna, kommunicera och bygga nätverk med andra. I arbetet är det viktigt att ha förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt tänka strategiskt och ha ett brett perspektiv i alla frågor. Det är viktigt att du har en drivkraft att arbeta mot uppsatta mål och fokuserar på ett gott resultat.

För oss är det också viktigt att du, i ditt ledarskap, har ett tydligt medborgar- och kundperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

B-körkort krävs.

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Direktionen, Gustav El Rachidi, 073 271 24 18
Vice ordförande Direktionen, Christer Wallin, 072 050 99 65

Fackliga företrädare:

Vision, Britt-Marie Nohrstedt, 0223-44 295

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Experis, konsult Carina Riström , [email protected], tel. 076-782 43 02 eller Rutger Carlheim-Gyllenskiöld, [email protected], 070-377 53 52. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 9 juni 2019.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetschef / VD till Fagerstahälsan

Om tjänsten FagerstaHälsan AB är ett kunskapsföretag som bedriver företagshälsovård i aktiebolagsform. Bolaget ägs till lika delar av Epiroc AB, Seco Tools AB och Fagersta Stainless AB. Ett flertal andra företag är anslutna till FagerstaHälsan. Huvudinriktningen ligger på industriföretagen i Fagerstaregionen, men även flera tjänsteföretag finns bland kunderna. Som verksamhetschef/VD ger vi dig en unik chans att få vara med och utveckla/bygga vidare på en ... Visa mer
Om tjänsten
FagerstaHälsan AB är ett kunskapsföretag som bedriver företagshälsovård i aktiebolagsform. Bolaget ägs till lika delar av Epiroc AB, Seco Tools AB och Fagersta Stainless AB. Ett flertal andra företag är anslutna till FagerstaHälsan. Huvudinriktningen ligger på industriföretagen i Fagerstaregionen, men även flera tjänsteföretag finns bland kunderna.

Som verksamhetschef/VD ger vi dig en unik chans att få vara med och utveckla/bygga vidare på en idag redan välrenommerad och familjär verksamhet. Som verksamhetschef/VD på Fagerstahälsan kommer du att få förmånen att ha det övergripande ansvaret för hela verksamheten och i nära samarbete med kundföretagen driver du verksamheten framåt.

Du kommer att ha personalansvar där du arbetar för en god arbetsmiljö som präglas av delaktighet, öppenhet, tillit, engagemang och eget ansvarstagande. Du kommer även att ha ekonomiansvar där du ansvarar för god affärsmässighet och ekonomisk uppföljning. Till stöd och hjälp har du dina fantastiska medarbetare, teamet består av tre sjuksköterskor, en fysioterapeut, en administratör och en läkare. Samtidigt kommer du att arbeta operativt inom din profession, då vi vill utforma tjänsten så att dina kunskaper och erfarenheter tas till vara.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
-Fullt personal-, budget- och resultatansvar
-Arbetsledning och uppdragsplanering
-Säkerställa bemanning, kompetensutveckling och kompetensförsörjning
-Skapa en effektiv verksamhetsplanering, sätta mål och arbeta med måluppföljning
-Coacha och stödja medarbetarna i sina roller inom företagshälsovården 
-Utveckla samt bibehålla långsiktiga affärsrelationer
-Analysera och utforma långsiktiga och strategiska planer gällande förebyggande hälsofrämjande arbete
-Genomföra kurser/workshops/grupputveckling

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning, flera års erfarenhet av att arbeta som chef och vill driva verksamheter framåt. Du har förmågan att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer och är samtidigt engagerad i dina medarbetare. Du är strukturerad och arbetar strategiskt med att omsätta behov till tydliga mål och leveranser i nära samarbete med kunderna. Din förmåga att skapa förutsättningar för en öppen dialog och vara inlyssnande och rådgivande är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som ledare skapar du goda förutsättningar att göra ett gott arbete genom ett öppet och inkluderande arbetssätt. Som person har du förmågan att skapa goda relationer, har god pedagogisk och kommunikativ förmåga. En stark teamkänsla och prestigelöshet värdesätts högt. Ditt strukturerade arbetssätt, ditt driv och ansvarstagande i kombination med dina goda sociala färdigheter och din framåtanda gör att du når framgång här.

Viktigt för tjänsten är:
-Utbildning inom relevant område ex. beteendevetare, psykolog eller liknande
-Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård är ett stort plus
-Erfarenhet av personal och ledaransvar
-Erfarenhet av budget och resultatansvar samt kunskap att analysera ekonomiskt utfall
-Erfarenhet av relationsskapande arbete
-Erfarenhet av projektledning
-God IT kompetens

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023 -70 55 96 alt. [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Verksamhetschef, VD, Fagerstahälsan, företagshälsovård, Epiroc, Seco Tools, Fagersta Stainless, ledare, chef, beteendevetare, HR Visa mindre